1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Demontat fata usa

Discuție în 'Skoda Fabia III' creată de Radu Muntean, 19 Mar 2020.

 1. Radu Muntean 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Sep 2019
  Mesaje:
  1
  Salutare,
  are cineva idee cum se demonteaza fata usii stanga fata? Am de inlocuit ansamblul ce contine maneta de deschis usa din interior (maneta care s-a exfoliat, fiind din plastic ce imita metalul).
  Am reusit sa dau jos piesa, si mai trebuie sa-i desfac si apoi pus la loc cablul de deschidere, insa nu am acces la el decat daca ii demontez fata usii. In partea de jos a fetei de usa este o clema ce se deblocheaza cu cheie de 10, prin rotire la 90 grade. Are idee cineva daca mai sunt alte prinderi fixe, sau doar cleme de plastic?
  Mersi,
  Radu
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare