1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Deconectari frecvente Android Auto

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Orly, 16 Mai 2023.

 1. Orly 1st Gear Member

  Înscris:
  16 Mai 2023
  Mesaje:
  1
  Salut!

  Am urmatoarea problema:

  Eu am un telefon S22Ultra, cu Android 13, One UI 5.1 și Android Auto 9.4.631624.
  Soția mea are un telefon S21, cu Android 13, One UI 5.1 și Android Auto 9.4.631624.

  Avem două Skoda:
  - Kamiq, 2022, Android Auto: v3.2.36 + MIB3_v1.1.27, Numărul piesei dispozitivului = 654035869H, Hardware = 110, Software = 1760
  - Kodiaq, 2023, cu divertisment Columbus, Informațiile de sistem arată numărul piesei dispozitivului = 3V0035816L, Hardware = H25, Software = O320, Baza de date de navigare = 23.3. (nu există informații despre versiunea Android Auto)

  Situatie:
  - Pe Kamiq: ambele telefoane funcționează cu Android Auto, atât fără fir, cât și prin cablu. Fără probleme de conectare.

  - Pe Kodiaq: telefonul soției mele funcționează ok cu Android Auto. Fără probleme de conectare. Dar telefonul meu (S22Ultra) are deconectari regulate („Telefonul a fost deconectat de la Android Auto”). Uneori rămâne conectat câteva ore, dar uneori continuă să se deconecteze la 5-10 secunde pentru o perioadă nedeterminată de timp. Ce este ciudat, se pare că cea mai mare parte a deconectarii are loc în aceleași locuri prin care am trecut cu mașina.

  Ar putea fi ceva legat de semnalul Bluetooth care a interferat cu alte semnale? Dar de ce se întâmplă doar pe S22Ultra când conduci Kodiaq? Același telefon pe Kamiq este ok. Alt telefon de pe Kodiaq este ok!

  Am citit undeva că trebuie să fac o resetare a sistemului de divertisment al lui Kodiaq, deoarece pare să aibă o problemă cunoscută de la fabricație pentru cele mai recente modele.

  Voi încerca și asta, dar va fi nevoie de ceva efort pentru a obține a doua cheie de la compania mea de leasing...

  Dacă aveți idei despre ce pot încerca în afară de resetarea divertismentului, vă rugăm să vă împărtășiți părerile.

  Mulțumesc,
  Orly
   
 2. Zaboss 2nd Gear Member

  Înscris:
  29 Oct 2019
  Mesaje:
  54
  Same problem here, atât pe Octavia iV, cât și pe Kodiaq.
  Cred că de a doua cheie ai nevoie doar la reînregistrarea utilizatorului, nu la resetare. BTW, când mi-au cerut a doua cheie, eu le-am zis că am nevoie de ea pentru că e formă de autentificare în sistemul multimedia și mi-au lăsat-o fără comentarii. Și la Kodi și la Octavia. Nu știu dacă problema e de la Skoda, cât de la Ultra și pen-ultimul update de Android. Eu am luat telefonul prin ianuarie, a mers ok, după care prin martie, parcă, a primit un udate și de atunci se deconectează frecvent.
   
 3. Dumitru Sabin

  Dumitru Sabin Silver Member

  Înscris:
  9 Oct 2019
  Mesaje:
  371
  pe Kodiaq upd soft la 0324 si se rezolva.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare