1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Cutia / schimbătorul de viteze

Discuție în 'Skoda Scala' creată de Radu C., 20 Aug 2021.

1. Radu C. 1st Gear Member

Salutare tuturor!
    Am o Skoda Scala 1.0 TSI din 08.2020. In prezent are vreo 16.300 km.
    De curând am observat niște probleme la schimbătorul de viteze, in sensul ca se blochează și revine greu din marșarier. Efectiv am impresia ca trebuie sa îl trag forțat din ghidajul acela de care am impresia ca se freacă. A mai avut / mai are cineva problema asta? Acum am făcut o programare la Skoda sa faca o constatare.
    Mulțumesc și drumuri liniștite!

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Cam devreme pentru probleme de genul ăsta. Mergi la reprezentanță și trage de ei să rezolve pa garanție.

3. Talea Ciprian 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    La fel am avut si eu probleme, pe le 30k, poate char mai mult, agata, pur si simplu, ceva, cand schimbam in/din parking, sau in din neutru....etc. Uneori nu puteam opri masina ca nu reuseam sa o bag in parking. Au achimbat maneta cu totul, maneta care-si pierduse protectia de plastic de la buton

4. Botezatu Daniel 1st Gear Member

Salutare! Am o skoda scala 1.5 ,DSG,mi am schimbat ambreajul la 25000 tot la fel facea !!! Bine ca este in garantie!! A venit cu un defect din fabrica...asa mi au spus.Dupa ce l am schimbat se aude un zornaita la bampare.. am duso la constatare si spun ca este normal sa faca asa ca are ambreaj uscat ect...aveti idee,va ti m ai intalnit cu asa ceav?

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare