1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Curge ceva sub tobă.

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de Mihaila Mircea, 25 Feb 2020.

 1. Mihaila Mircea 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Mar 2018
  Mesaje:
  9
  Salutare ,nici nu știu unde să o incadrez...nu e defect ,nici problemă dar mă sâcâie de numa...să vă explic...am o Fabia 1 1.4 mpi și de cate ori circul cu ea la parcare curge din tobă un lichid...l-am gustat nu e dulce deci nu este antigel.atata apa din condens nu știu....m-am uitat sub ea și acum nu știu dacă fostul proprietar sau altcineva a dat o gaura mica in toba finala pe unde curge...de curând i-am făcut schimbul de ulei și filtre și am constatat că nu mai aveam antigel mai deloc în borcan deși nu mi s-a aprins martor in bord,fără să crească temperatura de 90 de grade și mașina merge cat se poate de normal...poate este careva care a mai plătit așa ceva...
   
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Multe date , unele contradictorii . De cand ai masina ?
   
 3. Mihaila Mircea 1st Gear Member

  Înscris:
  3 Mar 2018
  Mesaje:
  9
  Mașina o am de 2 ani... Model 2002 cu clima motor clasic cu distribuție pe lanț....făcut doar schimburile la timp...
   
 4. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Incearca sa o pui undeva in garaj si sa pui sub ea un carton mai mare ca sa verifici daca nu ai pierderi de lichid de racire . Radiator , tubulatura . Condensul este normal pe vremea asta .
   

Distribuie pagina asta