1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Curea transmisie Octavia 3 1.8 TSI

Discuție în 'Intretinere' creată de bgbnt, 18 Sep 2020.

1. bgbnt 1st Gear Member

Salutare!
    Nu gasesc niciunde la ce intervale de timp/km se schimba cureaua de transmisie la masina din titlu (motor CJSA, an 2018). Stie cineva?
    Multumesc!

Am gasit intr-un manual de service, descarcat de aici, ca inlocuirea curelei de transmisie este o operatie de reparatie, nu una de mentenanta. Adica, o schimbi cand ti se pare ca arata rau, nu la un anumit interval de timp sau numar de kilometri. Nu cred ca e ok abordarea Skoda, fiind vorba de o bucata de cauciuc...
    In continuare sunt curios ce spun posesorii mai vechi ai acestei motorizari, sau a altor motorizari, avand aceeasi curea.

2. bgbnt 1st Gear Member

Am fost cu masina la un mecanic pentru inspectia curelei de accesorii. Mi-a spus ca a fost schimbata de foarte curand, ca este noua. Masina are 110.000 km, deci a fost schimbata la aprox. 100.000 km. Asadar, cam asta este intervalul.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare