1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Cumpar Skoda Superb 3

Discuție în 'Cumparari Skoda' creată de Vlad Ion9, 5 Oct 2021.

1. Vlad Ion9 1st Gear Member

Salutare,

Doresc sa imi achizitionez si eu prima mea Skoda, caut de ceva luni de zile, dar din pacate nu prea gasesc nimic interesant pe site-uri auto (prea multi samsari) asa ca am decis sa scriu si pe aici.

Am un buget de 16500 de euro, caut o Skoda Superb din 2016/2017, cu cel mult 150.000 km, doar motor 2.0 diesel si cutie automata.

Nu caut si nici nu am buget pentru o masina "full, full" cum mai spun unii, dar m-ar interesa sa fie cat de cat decenta ca si specificatii si dotari.

Va multumesc,
    Vlad Ion

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
  3. Vlad Ion9 1st Gear Member

Salut, multumesc pentru raspuns.
    Am vazut acel anunt, masina este superba la propriu, dar am un buget de doar 16500 Euro, iar aceea este la 25000 Euro :(
    Mi-ar fi placut, dar na... buzunarul este limitat.

Little Big apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare