1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Covorase Skoda Kamiq 2024

Discuție în 'Skoda Kamiq' creată de Bonzo, 29 Mai 2024.

1. Bonzo 1st Gear Member

Salut,

Sunt proaspatul posesor al unui Kamiq model 2024, si am observat o chestie ce ma deranjeaza la covorasul de la sofer. Acesta nu imbraca si zona de odihna a piciorului stang, mocheta murdarindu-se cu praf sau noroi. Am cautat pe net covorase si am gasit unele care imbraca si acea zona. Nu stiu daca se potrivesc(scrie model 2019-2023), sau se poate cu alta solutie.

2. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Bonzo apreciază asta.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare