1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Cotieră originală/aftermarket

Discuție în 'Skoda Rapid' creată de MrFox, 2 Iun 2019.

 1. MrFox

  MrFox 2nd Gear Member

  Înscris:
  11 Oct 2017
  Mesaje:
  34
  Locație:
  Husi
  Salutare, încerc de ceva timp să găsesc o cotieră pentru Skodița mea, pe olx/dezmembrări, fără succes. Am ratat una, la un moment dat, și acum mă zgârii... Și-a pus cineva una aftermarket? Nu aș vrea să am probleme cu scârțâielile, și-așa am numai pitici atenți la toate zgomotele din mașină...
   
 2. Eko 3rd Gear Member

  Înscris:
  31 Ian 2018
  Mesaje:
  74
  Locație:
  Sibiu
 3. MrFox

  MrFox 2nd Gear Member

  Înscris:
  11 Oct 2017
  Mesaje:
  34
  Locație:
  Husi
  Mulțumesc, la asta m-am referit mai sus că am ratat-o...
   
 4. Eko 3rd Gear Member

  Înscris:
  31 Ian 2018
  Mesaje:
  74
  Locație:
  Sibiu
  O sa sa mai apara daca nu te grabesti. Chestia ca astia care dezmembreaza nu prea pun poze cu interiorul. Si mie mi s-a ciobit ornamentul de plastic mat din partea pasagerului, si nu gasesc culoarea fiind gri inchis la echiparea Style, la celelalte e gri deschis.
   
  MrFox apreciază asta.

Distribuie pagina asta