1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Consum Yeti 2.0 D 170cp

Discuție în 'Skoda Yeti' creată de Rogozan Sergiu, 9 Dec 2016.

 1. Rogozan Sergiu 1st Gear Member

  Înscris:
  22 Sep 2016
  Mesaje:
  4
  Va salut, am un Yeti din 2011 motor 2 L 170 cp si am o intrebare/problema, consumul la masina mea este cu 1.5 litri mai mult decat ce imi spune computerul de bord, iar acum de cand a venit iarna mi se pare consumul mult prea mare pentru modul cum exploatez masina, adica imi ia 8,6 "afara" in condiitiile unui mers mai mult decat decent, desi computerul de bord imi zice un consum de 7.4, si ar mai fi o problema la coborari lungi sau la mers prin localitati constant indicatorul de temeperatura motor scade pe la un sfert, as vrea sa imi spuneti si voi daca aveti asemenea probleme :uhm: . Va multumesc anticipat.
   
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.907
  Locație:
  Bucharest
  F putini au acest model.Eu stiu o singura persoana ce are Yeti,varianta pe benzina..
   
 3. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Daca este 4x4 cu integrala permanenta se poate . Conteaza putin si stilul de condus ( poate influenta 0,7 - 1 litru ) si incarcarea si traficul. Totusi cum calculezi tu consumul asa exact , la "zero virgula " ?
   
 4. Rogozan Sergiu 1st Gear Member

  Înscris:
  22 Sep 2016
  Mesaje:
  4
  Da e integrala, am uitat sa mentionez asta, am scris mai sus, la un mers mai mult decat normal, calculez km facuti cu rezervorul plin, pana la urmatorul plin. in ultima saptamana am facut doar extern 450 de km, singur in masina cu 20 de kg in portbagaj si a consumat 39 de litri...deci 8.6 cand computeru zice doar 7.4, dar am avut si deferente de pana la 1.5 l la suta de km. M-ar interesa si parerile celor cu alte motorizari diesel 140 sau 110, daca au diferente intre cosumul real si cel afisat de masina. Ideea e ca ma sperie putin consumul in acesta ipostaza...nu stiu ce o sa fie cand o sa fim 5 in ea la un drum lung si bagaje......
   
 5. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Anvelopele au uzura identica ? Au acelasi profil toate 4 ?
  Sa nu aiba Haldexul vreo problema ca este complicat rau si daca ceva merge prost si este cuplat tot timpul poti avea consum si de 12 .
   
  Ultima editare: 9 Dec 2016
 6. Rogozan Sergiu 1st Gear Member

  Înscris:
  22 Sep 2016
  Mesaje:
  4
  Haldexul functioneaza bine, din cate am obs. pana acum.
   
 7. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Problema este sa nu cumva sa functioneze prea bine , adica tot timpul . Asa ar mari consumul sesizabil .
   

Distribuie pagina asta