1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Climatronic Kodiaq

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Micu raul, 26 Iul 2022.

 1. Micu raul 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iul 2022
  Mesaje:
  1
  Salutare tuturor,
  Am si eu o problema sau poate o nelămurire, poate ma puteti lămuri.
  Pana anul acesta Februarie am condus de noua o Skoda Oktavia 2l dsg, cu Climatronic, toata perioada de utilizare( 5 ani), iarna, vara temperatura era setată pe 22 grade butonul ac activat si cel de auto si era totul bine, de anul acesta conduc un kodiaq 2022, 2l dsg si acum nu mai este acelasi lucru, ca sa am acelasi confort dpdv al climei trebuie sa fie setat pe 24, 24,5 grade si cu butoanele de redirecționare a aerului pe parbriz si pe la picioare, pentru ca daca nu sufla in continu pana imi umfla capul, am răcit m-i s~a activat sinuzita…, urat, am intrebat stanga dreapta si nimeni nu m-a lămurit, nu cred ca este normal sau poate ma înșel.
  Daca ma puteti ajuta cu in sfat sau lămurire, va Multumesc
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare