1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Clasament cele mai fiabile masini de familie

Discuție în 'Stiri auto' creată de Pintiliosul, 7 Noi 2018.

?

Tu cat esti de multumit de fiabilitatea Skoda, in comparatie cu alte marci pe care le-ai utilizat?

 1. Extrem de multumit

  8 vot(uri)
  38,1%
 2. Foarte multumit

  8 vot(uri)
  38,1%
 3. Multumit

  5 vot(uri)
  23,8%
 4. Nu prea multumit

  0 vot(uri)
  0,0%
 5. Dezamagit in totalitate

  0 vot(uri)
  0,0%
 1. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  646
  Locație:
  Baia Mare
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.838
  Locație:
  Brasov
  Mai ales cele de 1.6 la care se infunda DPF-ul la trafic de oras . Cine face clasamentul asta ? Ma gandesc cu groaza cum sunt celelalte daca o masina ca Octavia 2-3 este reper de fiabilitate , cu toate problemele legate de motorizari, cutii si ambreiaje . Skoda s-a oprit din facut masini foabile de la Tour cu ALH si AXR . Skoda nu are fiabilitate peste grupul VAG . Motoarele sunt identice , totul este identic cu exceptia liniei de design exterior . Cine le poate separa inseamna ca habar nu are ce face . Nici presa nu mai este ce a fost odata .
   
 3. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  646
  Locație:
  Baia Mare
  Este f. adevarat ca presa nu mai e ceea ce a fost candva. Dar un astfel de clasament facut dupa reclamatiile din reprezentante cred ca este cam cel mai real. Grupul VAG nu este sub Skoda, daca te uiti mai atent. Mai mult benzinarele de la Skoda Octavia sunt pe 9. Vizavi de dieselurile cu DPF, personal cred ca f. putina lume stie cum sa-si intretina si utilizeze un astfel de motor. De aici si desele probleme cu ele. La acestea nu tine deloc cu las ca merge si asa!
   

Distribuie pagina asta