1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Clapeta rezervor blocata

Discuție în 'Skoda Scala' creată de j.tibi, 3 Iul 2022.

1. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut!
    Am rămas cu clapeta rezervorului blocată definitiv - pe poziția închis bineînțeles:).
    Noroc că mai aveam ceva benzină, dar am venit acasă de la aeroport (270 km) cu condus economic și morcovul de rigoare. Mi-a mai făcut probleme în ultima vreme, în sensul că se deschidea mai greu, după 2-3 încuieri/descuieri din cheie.
    Din câte am citit, cred că s-a dus motorașul de acționare, problemă des întâlnită la Skoda/VW. Din păcate, a ținut numai doi ani și câteva luni.
    Revin cu amănunte după service.
    Știe cineva o metodă de deblocare rapidă (exclus forța brută)?

2. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Revin cu informații: am fost la reprezentanță, știau despre ce este vorba, mi-au deblocat-o în 5 minute, urmează schimbarea motorașului, care nu este pe stoc - livrare promisă în 2 zile.

3. Capone26

Capone26 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Bănuiesc ca pe garantie, au făcut nazuri?

4. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Schimbarea motorașului s-a rezolvat pe garanție, fără probleme. Totodată am aflat că este o problemă des întâlnită, la toate modelele noi, cu acest sistem de închidere - vezi poză.
    5fa2835d23825_xl.jpg

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare