1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Citroen Xsara to Scala

Discuție în 'Jurnal de bord Skoda' creată de Conspicuous, 4 Iun 2021.

1. Conspicuous

Conspicuous 1st Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    A durat 3 luni si 3 săptamani aprox , de pe 12 februarie pana pe 4 iunie .
    DSG, plafon panoramic, mi au dat si umbrela surpriză

2. Capone26

Capone26 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Felicitări. Sa te poarte mulți km în siguranță. Cum ți se par barele? Eu sunt dezamăgit de sunet la viteze de autostrada.

3. Conspicuous

Conspicuous 1st Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Nu am mers deocamdata asa mult sau cu viteza mare ,dar mi se pare ca vâjâie si la viteza cu care am mers ,

4. j.tibi

j.tibi Gold Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Felicitări pentru mașină și mulți kilometri fără incidente :racer:
    Păcat că nu i-au pus niște bare longitudinale din fabrică, mi se pare aiurea sistemul de prindere pentru astea.

5. Comspicuous

Comspicuous 1st Gear Member

6. Capone26

Capone26 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Bună treaba cu panoramicul. Bun și consumul.
    Legat de prinderea barelor, au și avantaje: dacă le montezi/demontezi des atunci e ușor sa le pui la punct perpendicular având acele ghidaje ( am avut break înainte cu bare longitudinale, nu îți doreai sa le dai jos). În schimb la Scala faptul ca se închide chederul ușii peste metalul barelor e cam aiurea.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare