1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Check Engine si EPC aprins in bord. Motorul e in limp mode. Cauze posibile

Discuție în 'Skoda Citigo' creată de Ionuț R, 19 Mar 2021.

 1. Ionuț R

  Ionuț R 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Mar 2021
  Mesaje:
  1
  Buna una ziua posesori de Skoda Citigo dar nu numai. Vin si eu cu o problema la o skoda Citigo. Ieri am mers cu masina, totul ok, fara probleme. Dupa ce am parcat, la 15 min, am revenit sa o mut putin prin parcare iar in acel moment pe bord s-a aprins check engine + EPC și motorul nu mai tragea, nu se mai tura cum trebuie. Mentionez ca de 1 luna de zile am montat pe ea o instalatie gpl, iar acolo la service baietii mi-au spus ca e cam murdara clapeta de acceleratie si e posibil sa moară motorul daca nu e curațată bine. Coincidenta face ca acum s-a cam terminat si gpl din butelie pentru ca testam sa vad cat ma duce, nu stiu daca are legatura, insa si trecută pe benzina masina ramane tot cu EPC si Check Engine pornit. Stiu ca la EPC trece intr-o stare mai amorțită mașina ca sa poti ajunge intr-un service. La tester, pe optiunea motor, am aceste 2 erori. Multumesc. 20210319_111757.jpg 20210319_111745.jpg 20210319_085507.jpg
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare