1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Camera marsalier Octavia IV

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de Ditza, 17 Dec 2021.

1. Ditza 1st Gear Member

Salutare!
    Am o OctaviaIV Ambition, la care, din pacate, nu am putut adauga in momentul achizitiei o camera pentru marsalier. Am vorbit cu cei de la reprezentanta si au spus ca nu se poate monta in acest moment o camera pentru marsalier cu conectare directa la sistemul de infotainment al masinii, deoarece cei de la fabrica au blocat acesta optiune pentru acesta generatie si orice interventie duce la pierderea garantiei.
    S-a mai lovit cineva de aceasta problema?

2. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
    DA, la octavia 4, golf 8, id3, id4 modulele sunt blocate si necesita deblocare online, dar reprezentanta poate face acest lucru.

3. Ditza 1st Gear Member

Cei de la reprezentanta au zis ca au intrebat la fabrica, iar raspunsul a fost: “La Octavia MY2021 modulele electrice si de confort nu permit operatiunile de retrofit. Daca masina nu a fost echipata din fabrica cu aceasta dotare, montajul ulterior nu se poate face in reprezentanta Skoda."
    De altfel, in acest moment se pare ca oPtiunea de camera marsalier, nu este deloc disponibila pentru Octavia.

Ultima editare de un moderator: 22 Dec 2021
  4. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Foarte tare răspunsul, deci montajul se poate face altundeva, în afara rețelei Skoda, dar e posibil să pierzi garanția. Clientul este bun până când cumpără mașina, apoi să se descurce :keule:

Little Big apreciază asta.
  5. al bundy

al bundy Skoda Expert

Locație:
    Bucuresti
  6. Ditza 1st Gear Member

7. Ditza 1st Gear Member

Revin cu un update: am trimis cerere de oferta la doi dealeri, iar raspuns am primit doar de la unul dintre ei.
    Din pacate, se pare ca momentan pentru Octavia 4 nu exista kit retrofit original pentru camera marsarier, asa ca nu imi ramane decat sa astept….

8. balooo

balooo 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Acelasi lucru am patit si eu pt varianta Style.
    Dar daca configurezi varinta VRS, acolo exista disponibila camera.
    E disponibila si pe Superb, si culmea, si pe Scala. E frustrant

Am sunat la enshpemii de reprezentante in toata tara, nimeni nu a venit cu o explicatie logica/pertinenta pentru indisponibilitatea camerei pe modelele standard de Octavia 4

Ultima editare de un moderator: 19 Mar 2024
  9. Dumitru Sabin

Dumitru Sabin Silver Member

fara probleme se poate face

10. Adrian.78 1st Gear Member

Salut. Am achiziționat o Skoda Octavia 1.5 tsi. Este în curs de fabricație. De unde pot sa cumpăr și sa montez senzori fata și camera marșarier originale fără a pierde garanția. La reprezentanta mi-au spus că ei nu monteaza, dacă mașina nu vine din fabrică cu senzori și camera gata instalate. Multumesc

11. Adrian.78 1st Gear Member

Revin cu întrebarea de mai sus. Multumesc

12. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut,
    Situația este destul de complicată în cazul tău. Chiar dacă vei găsi camera și senzorii, va trebui să ți le monteze cineva, iar astfel vei avea probleme cu garanția mașinii. Piesele se găsesc ușor, de exemplu: senzori, camera marșarier.
    Ar trebui să incerci să faci montajul la o altă reprezentanță, nu la cea la care ai apelat prima oară. De asemenea, ar trebui să afli dacă mai ai nevoie și de alte componente de care se leagă senzorii și /sau camera (module etc.). Pentru montarea senzorilor vei avea nevoie și de alte trimuri/capace pentru bara față.

13. Adrian.78 1st Gear Member

Mulțumesc pentru răspuns.

14. j.tibi

j.tibi Silver Member

Locație:
    Miercurea Ciuc
    Cu plăcere.
    Baftă!

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare