1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Bucse, articulatii, suspensii, amortizoare

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de panayx, 10 Mai 2011.

 1. Universalis

  Universalis Bronze Member

  Înscris:
  21 Oct 2016
  Mesaje:
  286
  Prima optiune OE apoi AM.
   
 2. Aldea Catalin Junior Member

  Înscris:
  18 Sep 2019
  Mesaje:
  0
  Buna ziua,am o skoda octavia 2,an 2012 si intrebarea mea se poate sa o mai inalț un pic?
   
  Ultima editare de un moderator: 18 Sep 2019
 3. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  In principiu , da , din arcuri . Se poate si din bucse inaltatoare care se monteaza intre oala amortizorului si flansa care tine arcul . Ai doua variante . Daca mergi pe arcuri , se poate ca amortizoarele originale ( in cazul in care ai amortizoare pentru tinuta mai sport ...adica joase ) sa nu poate fi extinse cat obliga arcul ( acesta avand o spira in plus ) . Daca vrei o treaba profi , cumpari patru amortizoare si patru arcuri pentru Octavia 2 4x4 si ai rezolvat problema. Daca deja are pachet de drumuri grele , si deja are inaltimea data de acestea ....eu zic sa nu o inalti mai mult ca devina instabila pe curbe . totusi , este o masina de familie , nu un off-roader .
   
 4. cosminel24 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Apr 2017
  Mesaje:
  17
  dacă arcurile sunt sport posibil ca amortizorul sa stea mai mult intins si de aici si uzura prematura a lor. cursa la absorbție fiint mica si bate. de aici si scurgerea de ulei. forțează simeringul.
   
 5. Sebas7 1st Gear Member

  Înscris:
  25 Mai 2020
  Mesaje:
  2
  Salut.
  Am si eu de un an, Skoda Octavia 2 MPI, fabricată în 2006 si mi se pare că nu mai e la fel de stabila. E doar o senzație care nu o observi la început sau s-a putut schimba ceva.
  Nu bate, nu se aude nimic.
  De asemenea mi se pare că tot trebuie să fac mici ajustări din volan, nu sta drept pe sosea. E tot o chestie de obișnuință?
   
 6. Pintiliosul

  Pintiliosul Gold Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  673
  Locație:
  Baia Mare
  Sebas7
  Daca presiunea din cauciucuri este corecta atunci sigur ai probleme. Verifica bieletele antiruliu si tot ce tine de caseta de directie (caseta in sine, capete de bara chiar un brat indoit poate genera astfel de manifestari).
   

Distribuie pagina asta