1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Bare Longitudinale Portbagaj

Discuție în 'Exterior' creată de silt, 12 Feb 2014.

 1. Onut 1st Gear Member

  Înscris:
  15 Apr 2019
  Mesaje:
  1
  Salut colegi, sunt noul proprietar al unei Skoda Octavia 2 2008BMM ,am urmarit forumul nefiind înregistrat pe el . Eu am montat singur barele longitudinale. Daca îmi permiteti : am dat jos tapiteria de pe plafonul mașinii și am desfăcut șurubul ce tine tine airbag-ul dreapta și stânga portierele fata linga parbriz, că să pot vedea gaura cu piuliță sudata din fabrică (standard pe orice șasiu combi ) . Cu un cui îndoit am facut un semn ,batand cu, ciocanul usor in plafonul mașinii (din interior spre exterior). Am dat gaura cu un burghiu subtire pe deasupra ,ca să vad piulita . După ce largesti gaura , că așa trebuie. Masori distanta dintre gaura și marginea platoului cit și centrul gaurii de pe bară, aia din fata. Bagi umarul din fata și prin masurare și insemne , procedezi la fel cu restul. Fără șablon ,doar cu ruleta , mașină de găurit și burghie. Ca etanșare ,cu cum a scris un coleg ,folositi mastic pentru parbriz. Sper că o să fie de folos postarea mea. Vă salut.
   

Distribuie pagina asta