1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Baie de ulei Sparta

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Andrwi, 10 Oct 2023.

 1. Andrwi 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Oct 2023
  Mesaje:
  1
  Buna seara!
  Duminica am mers pe un drum forestier,pe la jumătatea drumului când ma întorceam spre casa am sesizat ca mi sa aprins martorul pentru ulei (era ceva normal,mi se aprindea des chiar dacă aveam ulei așa ca nu am baga înseamnă acest factor),am ajuns acasa cu mașina am mers în jur de 1 km cu ea,peste câteva ore am vrut sa plec cu ea am pornit-o și când am dat cu spatele am sesizat ca aveam o mare pata de ulei sub mașina,am oprit motorul și am verificat am observat ca am baia de ulei Sparta,apoi când am încercat sa o pornesc a pornit pentru câteva secunde și apoi s a oprit,am încercat sa o pornesc și împinsă a pornit pentru câteva secunde și apoi s a oprit din nou,acum când încerc sa o pornesc suna de parca nu ar avea compresie în motor,oare s a calat motorul?
   
 2. j.tibi

  j.tibi Silver Member

  Înscris:
  24 Sep 2019
  Mesaje:
  403
  Locație:
  Miercurea Ciuc
  Salut,
  Dacă ai văzut o mare pată sub mașină, nu ar mai fi trebuit să o pornești. E posibil să ai motorul calat, dar e greu de constatat din povești. Ai nevoie de un mecanic care să verifice.
   
  Little Big apreciază asta.
 3. j.tibi

  j.tibi Silver Member

  Înscris:
  24 Sep 2019
  Mesaje:
  403
  Locație:
  Miercurea Ciuc
  @Andrwi Ai aflat până la urmă ce s-a întâmplat?
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare