1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Apple Carplay Amundsen - discutii

Discuție în 'Skoda Karoq' creată de razvanrazy, 27 Sep 2025.

1. razvanrazy 1st Gear Member

Salutare. Am un Karoq model 2021 cu Amundsen si am si optiunea de wireless pentru Carplay din fabrica si am cateva intrebari despre asta.

Am masina de cateva luni, timp in care am folosit preponderent wireless carplay, dar am observat o chestie deranjanta - uneori imi "pica" conexiunea (inclusiv cand e legat prin cablu) si face pauze la muzica si navigatie - am momente cand patesc de 10 ori in 3 minute sau momente cand nu patesc deloc in cateva saptamani.

Casetofonul este actualizat la zi, initial cu ajutorul lui Sabin, dar apoi prin abonamentul Infotainment Online (cred) sau Care Connect.

Cu muzica mai e cum mai e, dar cu navagatia am patit de cateva ori, prin Bulgaria dar nu numai, sa ma lase "in drum", in timp ce eram in viteza si asteptam o iesire de pe autostrada si nu e tocmai placut.

Aveti idee daca se poate face ceva?

Totodata, cu noul iOS 26, cei de la Apple au adaugat 2 optiuni care m-ar fi interesat si care nu par sa functioneze la mine:
    - multitouch - testat si nu merge pe Waze, Apple Maps sau Google Maps, desi pe Navigatia masinii merge fara probleme;
    - ViM - Video in motion - care nu ma intereseaza sa mearga in miscare, ci doar cand sunt parcat (uneori trebuie sa astept si 1h pana termina copilul antrenamentele).
    Mi-a activat Sabin aceasta functie (nu stiu sigur daca per sistem sau doar pe android) si totusi nu reusesc sa dau stream to car, cand ma uit la ceva pe telefon.

Aveti idee ce fac gresit sau daca e vreo limitare de la Skoda, faptul ca nu suporta, inca, aceste lucruri?

Si inca o intrebare referitoare la GPS - de ce, cand sunt legat pe carplay, nu pot sa folosesc navigatia masinii cu GPS-ul masinii, pe ecranul de la display-ul digital, si Waze cu GPS-ul telefonului, pe ecranul navigatiei?
    Mi s-ar parea normal sa mearga si sa foloseasca fiecare GPS-ul propriu.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare