1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Apa (Skoda Fabia 2002 )

Discuție în 'Skoda Fabia' creată de cristian27, 21 Dec 2012.

 1. cristian27 1st Gear Member

  Înscris:
  19 Dec 2012
  Mesaje:
  1
  Buna ziua, am o skoda fabia 1.4, 2002 ! Problema mea consta in faptul ca imi creste apa normal pana la jumatate (cum trebuie sa stea normal) apoi imi scade putin...imi creste din nou..apoi iar imi scade si tot asa . . Cateodata, rareori mi se aprinde si becul la apa ! Ma puteti ajuta cu ceva ? (pompa de apa am schimbat o ) Mutumesc !!!
   
 2. adelintiudic 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Sep 2010
  Mesaje:
  26
  Locație:
  Baia Mare
  vezi termostatul daca inchide si deschide corect, sau daca functioneaza corect senzorul de temperatura care e tot prin zona termostatului. la mine e bagat intr-o mufa chiar chiar in corpul termostatului.
   
 3. TheDon

  TheDon 2nd Gear Member

  Înscris:
  9 Ian 2013
  Mesaje:
  38
  Cum as putea sa vad daca termostatul este inchis sau deschis?
   
 4. Cosminbej 2nd Gear Member

  Înscris:
  20 Noi 2008
  Mesaje:
  31
  Locație:
  Bucuresti
  Din termostat pleaca spre radiator un furtun gros. Porneste masina cand e motorul rece. Daca dupa cca 5 minute, pana sa apuce acul din bord sa se ridice, sau dupa ce s-a ridicat doar foarte putin, furtunul gros de care am amintit este caldut, inseamna ca termostatul e deschis sau deschide prea repede.
   
 5. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Verifica supapa din capacul vasului de expansiune. Cel mai usor , roaga un prieten care are tot fabie sa iti dea capacul lui cateva minute. Scaderea si urcarea apei din vasul de expansiune nu are treaba cu pompa, ci cu cresterea presiunii (ca urmare a incalzirii lichidului de racire). Crescand presiunea ( daca supapa este infundata ) scade nivelul din vas. Circuitul este tot ala . Apa nu are unde sa dispara si dupa aceea sa reapara.
   
 6. Cosminbej 2nd Gear Member

  Înscris:
  20 Noi 2008
  Mesaje:
  31
  Locație:
  Bucuresti
  Colegul Cristian27 cred ca se refera la faptul ca urca si coboara acul de temperatura din bord, nu apa din vas. Cel putin asa am inteles eu.
   
 7. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.844
  Locație:
  Brasov
  Da , asa este . Nu am fost eu atent . :)
   
 8. Ivan35 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Noi 2012
  Mesaje:
  2
  Salut am si eu o skoda fabia 1.4 din 2002 recent am observat ca nu imi ridica acu de la temeratura deloc dar nu tot timpul, doar cand o apuca...de exemplu:am plecat de acasa pana unde am fost sa bag benzina in omv a functionat bine sa ridicat acul normal totul ok bag benzina si cand dau contact nu mi se mai ridica acul deloc porneste greu sta turata la 1200 si asa ramane nu mai creste acul sa intamplat de 3 ori....dupa ce o opresc si o las sa se raceasca isi revine acul se ridica dar face figuri dupa 2-3 zile revine la normal, cand bag benzina iara o apuca...aer cald baga normal,nu variaza temperatura ori se ridica acul ori ramane jos,si motorul sta turat cand apare problema oare ce e de facut?
   
 9. clabescu.marius

  clabescu.marius 5th Gear Member

  Înscris:
  5 Noi 2014
  Mesaje:
  123
  Locație:
  Breaza
  Problema senzor temperatura lichid racire.Cel mai bine fa o scanare si vezi ce probleme apar acolo.In urma scanarii daca sunt probleme cu senzorul ar trebuii sa dea ceva legat de senzorul g62.
   

Distribuie pagina asta