1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Apa in masina

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Mihai David, 10 Iun 2008.

1. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
    Ești din Bucuresti?

2. Talea Ciprian 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    La o Skoda Scala 2021 imi ploua sus pe la plafoniera, inca nu au descoperit in service buba...

3. razvy76 1st Gear Member

Buna ziua. Am o problema la o skoda octavia 1 din 2003. Cand ploua, intra apa in zona soferului, in partea din stanga sus.... am schimbat de 3 ori parbrizul, problema persista. Sincer nu stiu unde sa mai caut sau ce sa mai fac..... am dat jos tapiteria de pe plafon si asa am observat ca pe acolo intra apa. Pe unde ar mai putea intra apa sa mi ude atat de tare tapiteria? Va multumesc si astept o solutie

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare