1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Alimentare far

Discuție în 'Service' creată de Sandu Puscasu, 20 Dec 2020.

 1. Sandu Puscasu 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Noi 2019
  Mesaje:
  1
  Buna ziua. Din start spun ca nu sunt un specialist. Chiar nu ma pricep. Zilele trecute pe cand schimbam un bec, am descoperit un fir rupt (cifra 1 pe mufa) in mufa de alimentare a farului de pe partea stanga (mentionez ca toate becurile functioneaza) . De ceva timp imi arata in bord, "cornering failure. Check user's manual" (dar cornering ul functioneaza) . De asemenea, am rugat un prieten cu sa mi faca o diagnoza si a gasit senzorul de nivel defect... Auto leveling ul nu functioneaza. Intrebare: este vreo legatura intre ele?
  Ce face acel fir care este rupt acum?
  Multumesc
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare