1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

AdBlue overfill

Discuție în 'Intretinere' creată de George1c, 28 Feb 2020.

 1. George1c 1st Gear Member

  Înscris:
  1 Noi 2019
  Mesaje:
  7
  Salutare,

  De curand am primit mesaj in bord pentru refill de AdBlue (min 5.7 l max 7.2 l). Am cumparat un bidon de 10l de la bezinarie (singurele optiuni fiind 5 sau 10 l), si am adaugat ochiometric un pic mai mult de jumatate de bidon.
  Aveti idee sa existe probleme daca adaug mai mult de 7.2 l, cat zice mesajul din bord? As vrea sa scap de bidonul de 10l, eventual sa il pun pe tot daca incape.
  Din informatiile de pe google, nu am gasit nimic clar, unii zic ca nu e nici o problema, altii zic ca e posibil sa afecteze nu stiu ce circuite de la pompa de AdBlue.

  Masina este o Skoda Scala 1,6 TDI DSG.

  Va multumesc anitcipat
   
 2. efa982

  efa982 Silver Member

  Înscris:
  18 Mar 2010
  Mesaje:
  379
  Locație:
  bucharest
  Cam ce autonomie ai cu un plin de adblue?
   
 3. George1c 1st Gear Member

  Înscris:
  1 Noi 2019
  Mesaje:
  7
  Nu as putea sa sa zic. Mașina e noua și e prima data cand completez AdBlue. Mesajul a apărut undeva pe la 4500 km, și mai puteam merge 2400 km cu ce mai era în rezervor.
   
  efa982 apreciază asta.

Distribuie pagina asta