1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Activare smart link cu, card

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Popa Cristian Mihai, 1 Iul 2023.

1. Popa Cristian Mihai 1st Gear Member

Buna seara . A activat cineva smart linkul cu acel card care are hartile si car play softul ???
    Am inteles ca daca ai unul din aceste 2 softuri merge instalat

MST2_EU_SK_PQ_P0***T

MST2_EU_SK_ZR_P0***T

2. Bran Gratian 1st Gear Member

salut , cardul ala se cumpara ...de unde?

3. Dumitru Sabin

Dumitru Sabin Silver Member

instructiunile sunt....sa te p..i pe ele. ideea este asa: daca unitatea este Bolero A, B sau C adica 840 poti arunca cardul la gunoi. Bolero se face doar pe banc. Daca unitatea este 864 sau 874 A B sau C atunci da se poate utiliza INSA recomandarea este sa faci update de soft la ultimele versiuni respectiv 0254 pentru A, 0369 pentru B sau 0480 pentru C. Personal eu fac conversie intre A--)C si B--)C astfel incat toate devin C.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare