1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Activare pACC / ACC 0-210km/h Skoda Karoq

Discuție în 'Skoda Karoq' creată de Dumitru Sabin, 26 Sep 2020.

 1. Dumitru Sabin

  Dumitru Sabin Bronze Member

  Înscris:
  9 Oct 2019
  Mesaje:
  290
  Salutare  De cateva zile am inceput preagtirea activarii celor 2 sisteme pACC si ACC 0-210km/h  Ca dotare de fabrica am avut ACC 0-160km/h. Ulterior am inlocuit parbrizul, am montat camera pt Lane Assist.  Pana de curand nu a existat posibilitatea implementarii sistemului pe radarele 2Q. Skoda a anuntat introducerea predictive cruise control pe Kodiaq in 2021.  Vorbim practic de acelasi radar 2Q0907572B. Acum 2 zile a fost implementat pe Kodiaq 2018 de catre un pasionat - este testat si functioneaza (atasat link) https://www.facebook.com/mqbcoding/  Activarea presupune update-uri de SW, coduri swap, dataseturi si codari.

  Maine voi posta poze din timpul activarii si impresii dupa test drive. Nu stiu ce o sa iasa - fiind primul Karoq pe care se testeaza asta.
   

Distribuie pagina asta

 1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
  Înlătură notificare