1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Activare line assist

Discuție în 'Skoda Kodiaq' creată de Durbaca Valentin, 27 Noi 2021.

1. Durbaca Valentin

Durbaca Valentin 1st Gear Member

Salutare . Eu aveam pe masina activat front assist (asa am cumparat masina ) , dupa niste cautari pe google am vazut ca se poate activa si line assist , am zis sa incerc . Am reusit cu obd11 dar m-a costat 100 credite (nu am reusit sa o codez singur ) sa nu stric ceva pe acolo . Acum masina isi tine singura banda de mers si vireaza singura in curbe

Mihai I apreciază asta.
  2. Mihai I 1st Gear Member

Și poți face și pentru alții? Am și eu kodiaq 2023. Nu are line asist și îi simt lipsa deoarece înainte am avut Passat cu line asist. Dacă poți face, care ar fi costul?

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare