1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Activare functie smartlink

Discuție în 'Skoda Scala' creată de Antonio566, 28 Iun 2020.

1. CiprianD 1st Gear Member

Nu se poate activa prin codare vcds.

2. Dumitru Sabin

Dumitru Sabin Silver Member

unele unitati mib 3 au bifa blocata din permisiuni...cele care nu o au...merg facute fara probleme

3. Emilian Radu

Emilian Radu 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    merge si pe Android cu wireless :) va demonstez cu clip daca doriti.

4. Little Big

Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

Locație:
    Bucharest
  5. Dumitru Sabin

nu nu - acolo nu am fost eu. desi am.postat acum cateva luni pe youtube nu am.putut sa ajut p toata lumea. unitatile sunt la fel, dar unele au functia.blocata din.permisiuni. mib3 e diferit. aceste permisiuni se acorda din.online. o sa incerc o operatiune pe.masina unui coleg de pe forum. vedem ce iese si va anunt.

6. Pensivul 1st Gear Member

A patit cineva sa nu poata sa se conecteZe cu apple carplay? Mie imi da conexiune nereusita.. bag cablul apare … ii dau realizeaza si se gandeste putin si dupa apare eroare.. aveti vreo idee de ce da asa ?

7. Andreas08 1st Gear Member

Salutare,

Cum ati reusit sa activati WLAN pe Skoda Scala?
    Nu gasesc aceasta optiune. Am cautat si pe alte forumuri dar n-am reusit. Daca ti apasat pe butonul Menu

8. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Trebuie sa ai optiunea Wireless Smartlink care e aprox 50 euro si nu prea merge pe Android din ce am citit pentru ca oficial e suportata doar pe Apple.

Daca nu o ai, nu mai poti sa o pui, trebuie sa-ti pui ceva aftermarket, sunt mai multe optiuni.

9. Andreas08 1st Gear Member

Se pare ca vineri cand am receptionat masina avea acesta optiune pe iPhone si Android 11, azi nu mai are, trebuia achitionata la cumparare. Si pe Android si pe iOS imi cere sa conectez cablul.
    Am vazut pe diverse forumuri ca totusi se poate activa. La fel cum Smartlink pe anumite modele se poate activa, dar ai nevoie de o licenta.

10. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Aici e nevoie de ceva fizic, nu se poate din soft.
    Daca astepti dupa skoda si reprezentantele lor probabil o sa dureze ani de zile, eu am tot intrebat 1 an si am asteptat.

Mi-a ajuns, am cumparat un AAwireless, care face exact acelasi lucru.

11. Andreas08 1st Gear Member

Le-am scris celor de support@skoda-info.cz, mai jos aveti raspunsul.

Dear customer,

Thank you for the additional information.
    I have checked your vehicle in the system and it is only equipped with the wired Smartlink function. Therefore, the WLAN function is not available in your vehicle.
    Regarding the possibility of additional activation, kindly contact your Skoda service partner.

12. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Inseamna ca nu ai modulul de WLAN.
    Da, si eu le-am scris anul trecut si au zis ca s-ar putea monta WLAN separat, dar ghici ce, nu se poate sau nu inca :)

De aceea am optat pt. WLAN separat.

13. Andreas08 1st Gear Member

Se pare ca s-ar putea sa fie totusi software din raspunsul lor.

Thanks for the reply, unfortunately they didn't know a solution, that's why I wrote to you.

Dear customer,

Thank you for a quick response.
    I consulted your case with the technical department.
    Currently, additional activation is not possible, for your vehicle.
    We plan to release the possibility of additional activation of the WLAN service at the end of the year 2022.
    Please note that the date may change.
    Thank you for understanding.

14. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Daca ai Admundsen, posibil, pt. celalate infotanmenturi ma indoiesc.

"release the possibility of additional activation of the WLAN" - poate sa insemne modulul fizic de wlan

15. Andreas08 1st Gear Member

Cei din Romania mi-au confirmat ca este o limitare software si ca asa cum ziceau si cehii trebuie sa asteptam update-ul pentru deblocarea WLAN.

Ultima editare de un moderator: 23 Sep 2021
  16. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Habar n-au astia din reprezentante ce vorbesc in majoritatea timpului.
    Doamne ajuta sa fie asa, ce sa zic. Dar eu bag mana in foc ca e o limitare fizica....ai sau nu ai acel modul.

Aici vorbesc de cazul celor cu Bolero sau mai jos. cum spuneeam mai sus, Amundsen are WLAN, da (activ sau inactiv).

j.tibi apreciază asta.
  17. Dumitru Sabin

Hai sa va elucidez...toate unitatile Bolero au WLAN. Fiecare functie este bazata pe un cod swap. La fel era si la MIB 2 si 2.5. In cazul nostru wireless carplay cum este denumit este bazat pe cod SWAP. Poti face toate codarile, activa in toate rubricile adaptarile insa fara cod SWAP nu va functiona. Deci, vor adauga functia ca posibilitate de achizitie? Raspuns: DA (daca chiar vor asta).

Imagineaza-ti ca tu ai OCU ( modul de comunicare online) - pur si simplu iti adauga o functie de achizitie in MIB apoi selectezi wireless carplay...pay...100 eur sau cat naiba il vor pune si in cateva ore ai codul swap pe masina turnat direct din online.

Ultima editare de un moderator: 8 Oct 2021
  18. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Daca era asa usor, o faceau de mult. Cauta pe net ca multi s-au intrbat de wlan si inca mai intreaba. Peste tot zice skoda ca nu se poate din motive fizice. Daca era doar din soft, era rezolvat de mult timp...

19. Dumitru Sabin

eu ti.am spus cum e... sa caut pe net? da am cautat 2 luni apoi am cumparat 3 unitati sh din fiecare model si le.am facut bucati. ce spui tu este valabil pt unitatile 816 primele versiuni hardware. mib3 amundsen 816b. Bolero insa are WIFI. dar stii cat de usor se desface? ai 2 cleme si 2 suruburi....dupa tragi si ai o eticheta.

Little Big apreciază asta.
  20. ciolan

ciolan 3rd Gear Member

Trist atunci, isi bat joc de noi, nu-s in stare sa vanda nice coduri.

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare