1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Activare Driving Mode Selection

Discuție în 'Alte modificari' creată de B98XAL, 20 Mai 2019.

1. B98XAL 6th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Salutare dragi colegi!
    Încep prin a vă comunica ca după o perioadă de 2 ani de căutare în sfârșit am reușit să activez Driving Mode Selecțion la Skoda Octavia 3 DSG VRS 2015.
    Operația nu este una ușoară și necesită codarea online dar împreună cu o persoană din Rusia am reușit acest lucru. Pentru cei interesați vă pot îndruma spre acest retrofit.
    Atașez și rezultatul

2. Alex_B 1st Gear Member

Salutare, cum se poate activa driving mode selection? Eu am o skoda octavia 1.4 tsi - dsg din 2017

3. Marius t

Marius t 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    salut am si eu un rs si nu am butonul cu functia de vrs mode , merge activata functia ?

4. Daniel Cosmin 1st Gear Member

Salutare, Cum se poate face ?

5. omide 1st Gear Member

Si eu sunt interesat

6. B98XAL 6th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Salutare!
    Pentru activare Driving Selection Mode aveți nevoie de coduri SWAP + cablaj (de la buton în BCM + modul Gateway 3Q0… aceste coduri nu sunt publice. Pentru detalii despre cost folosiți mesageria privată

Distribuie pagina asta

1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare