1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Abordare probleme tehnice pentru userii noi

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de JurasikMan, 6 Dec 2019.

 1. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.833
  Locație:
  Brasov
  Stimati colegi , stiu ca un forum este un loc in care oamenii vin in primul rand ca sa afle rezolvarea la unele probleme cu care se confrunta ....dar trebuie sa tinem cont de urmatoarele :

  1) In cele mai multe situatii , userii au fost deja la 7 mecanici si acestia nu au dat de cap problemei . Va spun din start ca forumul nu va poarte ajuta . Daca cineva care repara toata ziua masini nu reuseste sa identifice problema cu masina in fata ....nici altcineva de pe un forum , de la distanta , nu va reusi . Eventualele sugestii tin strict de experientele personale si aproape sigur nu au nici o legatura cu problema voastra .

  2) Nu puneti intrebari generale despre o probleme particulare :
  " nu porneste ....ce sa fac ? "
  " nu se aprinde becul ...ce sa fac ?"
  " cloncane ceva pe undeva pe sub capota ...ce sa fac ? "

  ..... daca voi nu identificati problema cu capota ridicata , cu atat mai putin sunt sanse sa reusim noi sa o facem .

  3) Fiti generosi cu informatiile , masina , cod motor , an fabricatie , numar kilometri , diagnoze efectuate inainte , rezolvari partiale sau totale ale problemelor .

  4) Problemele sunt de mai multe feluri . Un motor poate merge prost sau poate sa nu mearga de loc din sute de mii de motive sau din combinatiile acestor motive .

  5) Aceia care nu va pricepeti la mecanica , care sunteti la inceput , nu sperati ca o problema grava se va rezolva cu un sfat miraculos de pe forum . Nu exista asa ceva . Toti vrem sa cheltuim bani putini cu masinile noastre , dar de cele mai multe ori termenul "reparatie " este impropriu ....termenul " inlocuire piesa defecta " fiind cel potrivit .

  Rog moderatorii sa aiba amabilitatea de a posta acest thread ....sau un altul mai cuprinzator ,undeva unde sa fie citit de cei care cauta raspunsuri , pentru ca apar tot mai des useri care , prin modul in care pun intrebarile , nu fac decat sa amestece putine informatii utile cu o multime de informatii inutile , ducand in derizoriu incercarile de a descoperi o problema si a ajuta un coleg aflat la stramtoare .
   
 2. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.782
  Locație:
  Bucharest
  O sa fie un talmes balmes aici..exact cum este in sectiunea Rapid la "Intrebari,intrebari..
   
 3. gxgro 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Dec 2019
  Mesaje:
  3
  Sa inteleg ca topicul meu s-a incadrat in aceste "conditii" si de aceea a fost sters?
   
 4. Little Big

  Little Big Moderator

  Înscris:
  10 Noi 2009
  Mesaje:
  1.782
  Locație:
  Bucharest
  Da.i o alta denumire topicului(modific eu titlul)pentru a.l incadra in sectiunea Skoda mea.. Beauty 1.6 MPI..ceva de genul..
   

Distribuie pagina asta