1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Intreruperi motor

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de mihaipoenaru@skoda, 4 Feb 2018.

  1. mihaipoenaru@skoda 1st Gear Member

    Înscris:
    4 Feb 2018
    Mesaje:
    13
    Da, da , multumesc !.... de identificat a fost usor !...traiasca batranul ''google'' unde e pozitionat el ca si piesa, asta ma intereseaza !...in habitacul motorului sau interiorul masinii si unde mai exact ???
    Dar intre timp am gasit pe cineva care sa oferit sa ma ajute inclusiv cu inlocuirea lui daca va fii necesara si rescierea softului !..daca se inlocuieste calculatorul trebuie musai rescris softul !...multumesc oricum pentru ajutor!
    Am gasit pe cineva nu tocmai in Campina, undeva la vreo 40km de mine, mai exact la Lipanesti care e specializat in astfel de probleme, sper sa pot rezolva problema !...va tin la curent, deci voi revenii cu detalii !
    Seara buna tuturor!
     
  2. FlorinCalin 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Oct 2019
    Mesaje:
    2
    Salut. Am si eu aceeasi problema descrisa mai sus, am schimbat calculatorul de la motor si nu s-a rezolvat. Daca ati gasit cauza intreruperilor sa-mi spuneti si mie, ca au inceput parerile, ca e aia ba ca e ailanta...
     
  3. FlorinCalin 1st Gear Member

    Înscris:
    27 Oct 2019
    Mesaje:
    2
    Astazi am fost din nou la un macanic si am gasit problema pe care v-o impartasesc. Cablurile electrice de langa filtrul de aer, le-a miscat cu mana si maina nu mai intrerupe. A ramas sa desfacem instalatia electrica sa vedem cauza. Oricum sunt dezamagit de skoda. De trei luni merg cu intreruperi si nimeni nu a stiut care e cauza.
     
  4. RobertBft 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Oct 2019
    Mesaje:
    10
    Va salut!
    Detin o Skoda 2 FL 2011 2.0 140, CFHC
    Recent masina a inceput sa aibe un trepidat, turometrul sta imediat sub 1000 ture si scoate fum. Ieri am pus o la Skoda pe test (baiatul lucreaza la reprezentanta, a venit cu testerul de serviciu), injectoarele parfum, filtrul 10.72, ceea e bine , tinand cont ca masina are 306.000km. Dar recent a inceput problena tremuratului, si am inteles ca ar fi o regenerare si trebuie alergata. Fac asta, ai dupa putin timp schimbat ca Hamilton, trece. El spune ca pierde ulei, joja o verific la cateva zile, e PLINA, NU MANANCA GRAM DE ULEI. Mi s a spus ca ar fi turbina, dar din cate cunosc, trebuia sa aud un suierat, lipsa puterii samd, iar masina trage, si se simt toti caii! Va rog insistent, un sfat ca sunt prea multe la jumate si mai bine o vand decat sa ma apuc de ea. Numai bine!
     
  5. Pintiliosul

    Pintiliosul Platinum Member

    Înscris:
    30 Aug 2017
    Mesaje:
    823
    Locație:
    Baia Mare
    Injectoarele alea parfum ce valori au la relantiu cu motorul cald? O poza cu valorile acestora ar putea lamuri problema. ;)
     
  6. RobertBft 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Oct 2019
    Mesaje:
    10
    0.68 cel mai mare
     
  7. Pintiliosul

    Pintiliosul Platinum Member

    Înscris:
    30 Aug 2017
    Mesaje:
    823
    Locație:
    Baia Mare
    Ei vezi, +0,68 e o deviatie deloc parfum!
    Ca sa poti verifica singur uite aici un video:
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare