1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Problema lampa spate!

Discuție în 'Skoda Yeti' creată de Rogozan Sergiu, 23 Sep 2016.

  1. Rogozan Sergiu 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Sep 2016
    Mesaje:
    4
    Salutare oameni buni, de curand mi am achizitionat o skoda yeti, si are 2 mici probleme....din care curios, una s a rezolvat singura...nu am habar cum...adica nu imi mergea stergatorul spate..care si a dat drumul dintr o data, dar lampa din portbagaj nu funcioneaza...in sensul in care nu are masa...stie careva de unde ar trebui sa incep cautarea problemei?
     
  2. Raz74 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Iul 2018
    Mesaje:
    1
    Doar pe original o gasesti ....costa in jur de 200 lei.eu am pus banda led si am scapat ieftin.
     
  3. Mirica Valentin Mihail 1st Gear Member

    Înscris:
    6 Ian 2021
    Mesaje:
    1
    Salut! Am si eu aceasi problema cu lampa din portbagaj. Nu am curent din cauza ca am facut scurt la schimbarea becului. Acum nu stiu nici unde este siguranta si nici întrerupatorul de la usa din spate. Aici nu am vazut raspunsuri asa ca: ajutor. Am cautat peste tot explicatii dar la 64 de ani,cam greu cu netul.

    Masina este o Scoda Yeti din 2012 / 170 HP.
     
    Ultima editare de un moderator: 6 Ian 2021

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare