1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Problema Tweetere

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de brigadact, 6 Iul 2013.

  1. brigadact 3rd Gear Member

    Înscris:
    14 Feb 2013
    Mesaje:
    85
    Locație:
    Bucuresti
    Salut,am o Skoda Octavia Tour si de la un timp tweeter`ul dreapta baraie destul de rau cand ii dau mai tare.Imi poate spune cineva cum pot sa le scot trebuie sa dau carcasa de la usa jos,o sa am ceva probleme si la oglinda daca umblu acolo?Ceva imagini,sfaturi orice.Mersi!
     
  2. sorin88 1st Gear Member

    Înscris:
    8 Iul 2013
    Mesaje:
    10
    Locație:
    Bucuresti
    Plasticul negru se scoate usor, apuca-l cu mana si trage usor de el si se scoate. Tweeterul e prins pe el, nu are nici o treaba cu oglinda. Inteleg ca difuzoarele sunt cele stock...cea mai buna solutie e sa schimbi ori tweeterele ori daca vrei sa faci o investitie, un sistem nou tweeter plus woofer, insa exista probabilitate sa vina la pachet si cu un filtru inalte-joase si sa trebuiasca sa desfaci fata de usa. Marimea difuzoarele este de 16,5 cm la woofer si in jur de 40 mm la tweeter (al meu cica are 34 mm si a trebuit sa lipesc un burete mic ca sa-l pot prinde).
     
  3. brigadact 3rd Gear Member

    Înscris:
    14 Feb 2013
    Mesaje:
    85
    Locație:
    Bucuresti
    Mersi de raspuns!Am luat un set nou Pioneer pt spate si in fata mi se par destul de ok boxele stock.Nu sunt foarte calitative,dar merg,pana am bani sa le schimb!:))
     
  4. sorin88 1st Gear Member

    Înscris:
    8 Iul 2013
    Mesaje:
    10
    Locație:
    Bucuresti
    Poti sa te consideri norocos, la mine dupa cateva luni de cand am luat masina a inceput sa faca figuri boxa din dreapta, am mai tinut-o o vreme si le-am inlocuit pe amandoua. Calitativ nu sunt cine stie ce, daca tie iti place cum se aude... ce pot sa zic, gusturile nu se discuta.
     
  5. brigadact 3rd Gear Member

    Înscris:
    14 Feb 2013
    Mesaje:
    85
    Locație:
    Bucuresti
    frate am tras de el dar nu iese cred ca e prin intr-o clema ceva..
     
  6. sorin88 1st Gear Member

    Înscris:
    8 Iul 2013
    Mesaje:
    10
    Locație:
    Bucuresti
    la mine a iesit din prima....trebuie sa tragi de el, cum ar fi usa inchisa, il apuci pe tot si tragi spre bord...sa nu fie cumva dat cu superglue
     
  7. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.305
    Locație:
    Bucharest
    Plasticul negru nu iese pt ca are 2 picioruse ce stau prinse in 2 "dibluri".Acestea,logic,sunt fixate in uşa.Dacă tragi aiurea poti rupe picioruşele..
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare