1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Skoda intentioneaza lansarea unui model mai ieftin decat Fabia

Discuție în 'Stiri auto' creată de Black Daniel, 6 Mai 2008.

  1. Black Daniel Guest

    Dupa ce Toyota a anuntat la Salonul de la Geneva proiectarea unui model low-cost care va concura cu Dacia Logan, oficialii Skoda iau in calcul conceperea unui model mai ieftin decat Fabia.
    "Skoda ia in considerare construirea unui nou model care sa fie pozitionat sub Fabia atat din punctul de vedere al dimensiunilor, cat si al pretului, care ar putea concura cu Dacia Logan", a declarat pentru ZF Holger Kintscher, membru in consiliul de administratie al Skoda Auto pentru finante. Fabia se comercializeaza in prezent pe piata locala incepand de la un pret de 8.724 de euro, fara TVA, similar cu cel al versiunilor superioare ale Dacia Logan.
    SkodaAuto, divizie a Grupului VW-Audi, cel mai mare producator de automobile din Europa, a inregistrat in 2007 o crestere a veniturilor de 9,0%, la aproximativ 8,8 miliarde de euro.
    Profitul operational s-a majorat anul trecut cu 35,5%, la 790 de milioane de euro, iar profitul inainte de impozitare a crescut cu aproape 40%, la 794 milioane de euro.
     
  2. Bogdan

    Bogdan 1st Gear Member

    Înscris:
    30 Sep 2007
    Mesaje:
    9
    Nu stiu ce sa zic, ma abtin..stiu ca se adapteaza economiei..dar traim intr-o lume in care tindem spre superlativ (sau ar trebui) se produc masini SI mai calitative, SI mai sigure..Si mai SI, iar tot in acelasi timp producem masini mai slabe, si mai proaste..pt ca politica low-costurilor e simpla..daca nu castiga prea mult din productia automobilului va castiga dupa vanzare, din piese. Altfel nu se justifica sursa de venit, materiale sunt mai proaste ..in consecinta mai putin fiabile. :rolleyes:
     
    Remus Ciorcaș apreciază asta.

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare