1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Intalnirea de iarna 2011

Discuție în 'Intalniri / Evenimente' creată de Tetel, 15 Aug 2010.

?

Locatia intalnirii de iarna din 25-27 februarie 2011

Sondaj închis pe 20 Ian 2011.
  1. Rucar-Bran-Rasnov

    50,0%
  2. Valea Prahovei

    9,1%
  3. Harghita-Covasna ("in secuime")

    13,6%
  4. Marginimea Sibiului

    18,2%
  5. Neamt (Piatra Neamt, Cheile Bicazului)

    13,6%
  6. Suceava (Gura Humorului, Vatra Dornei)

    13,6%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. cgadalean

    cgadalean Skoda Expert

    Înscris:
    7 Ian 2009
    Mesaje:
    1.216
    Locație:
    Cluj-Napoca
    Eu unul mi-am rezervat ziua de vineri, o sa fie una libera, voi putea pleca de acasa oricand pentru a fi la locul stabilit si la ora stabilita.
    Printre altele va aduc la cunostinta ca incepand cu saptamana 22 a acestui an toate motoarele din grupul VAG vor avea si cabluri romanesti made in Romania. Mai avem o tura de omologari saptamana care vine dar se pare ca suntem pe drumul cel bun.
     
  2. Black Daniel Guest

    La mine e musai sa fiu prezent la job si vineri dimineata; mai devreme de 10 nu pot sa scap nici daca e atentat cu bomba.
    Daca Juliano nu poate veni sambata, voi incerca sa plec cat mai devreme de acasa,undeva la 6:30, maxim 7, si sa ne intalnim la Bran in jurul pranzului.

    Jurasik-ule, tu nu mai zici frate nimic ? Doar intri, citesti si taci. Vezi ca moderatorii sunt mai "cu motz" decat restul lumii si - daca vor - pot sta tot timpul cu geana pe useri ... ii vad cand sunt on-line, ce citesc, ce scriu ... cand se scobesc in nas :p. Tot cu aviara sau porcina aia te chinui ? Daca ai scapat de ea, scrie si tu doua randuri, nu mai fa pe vedeta si nu ne mai lasa sa ne rugam de tine.
    Hai pa.
     
    Ultima editare de un moderator: 29 Ian 2011
  3. Tetel 5th Gear Member

    Înscris:
    29 Apr 2009
    Mesaje:
    124
    Locație:
    Busteni
    Ce facem noi peste exact o saptamanaaa BlackD? Sper sa fie vremea cel putin ca astazi ca sa va bucurati de peisajele din zona, pffffff, foarte foarte greu o sa treaca saptamana asta.

    Restul, asteptam sa ne comunicati cam pe la ce ora ati ajunge in zona Rasnov-Brasov, poate reusim sa organizam o coloana de toata frumusetea. Pe curand.
     
  4. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    Eu personal,vineri pot fi si la 7 dar si la 19.Imi este indiferent ora la care vreti sa ne intalnim.Imi spuneti locul,si acolo ne vedem.
     
  5. JurasikMan

    JurasikMan Skoda Expert

    Înscris:
    21 Sep 2009
    Mesaje:
    1.843
    Locație:
    Brasov
    Fratii mei intru Skode ...am zis doar ca particip la vizionare. Am discutat cu Dan (cel) Negru in private si m-am anuntat prezent la eveniment. AStept un telefon de la voi cu o zi inainte ca sa stim cum si unde ne intalnim. Pai se poate sa lipsesc de la asa event important ?
     
  6. overmont

    overmont 1st Gear Member

    Înscris:
    29 Iun 2010
    Mesaje:
    21
    Locație:
    Boston Ville
    Ma bagati si pe mine pe lista, vin cu copilotul-"limitatorul de viteza" de unde se agata harta-n cui...saptamana viitoare trimit un porumbel cu avansul.
     
  7. cgadalean

    cgadalean Skoda Expert

    Înscris:
    7 Ian 2009
    Mesaje:
    1.216
    Locație:
    Cluj-Napoca
    vorbeste cu BlackD pe privat pentru cusca porumbelului.
     
  8. Black Daniel Guest

    Am vorbit, astept avansul. As prefera sa fie pana la sfarsitul saptamanii viitoare, pentru a sti sigur ce vorbim la Bran.
     
  9. ovidel

    ovidel 3rd Gear Member

    Înscris:
    2 Feb 2009
    Mesaje:
    63
    Locație:
    Tarnaveni
    Eu altul vinerea abia astepta-ta de toti membrii participanti la a 2-a mare petrecere o sa fiu de dimineata la servici dar o sa ies ori la ora 11 ori am sa imi iau un liber ca merita oricum, sau cel mai clar vorbesc cu Cgadalean cum porneste el de la CJ. si asa o sa imi fac si eu programul in functie cum o sa ne intelegem cu plecarea si sa ne intalnim la mine in oras si plecam impreuna doar asa-i frumos NU. :thrashi:
     
  10. Juliano

    Juliano 2nd Gear Member

    Înscris:
    22 Noi 2009
    Mesaje:
    58
    BlackD te rog sa mai faci o lista cu cei care vin. Scuze ca te pun sa o faci dar eu sunt "crizat" rau. M-am blocat mintal cu proiectele si tremur tot.
     
  11. Black Daniel Guest

    Lista e facuta :). Suntem 14 useri (25 persoane) si 11 masini.
    1 Black Daniel (+ sotia + fiica ?!?)
    2 pritulescu (+ sotia)
    3 JurasikMan (+ Mihaela)
    4 patratzel1988 (+ prietena)
    5 ancuta (+ sotul )
    6 cgadalean (+ sotia + fiica)
    7 ovidel (+ prietena)
    8 k_cristi87 (+ prietena)
    9 overmont (+ sotia)
    10 ohne_zucker_06 (+ varul)
    11 doragon (+ un prieten)
    12 Juliano
    13 Tetel
    14 Ionut_SIG

    Deja ma gandesc ca nu mai incapem in pensiunea aia cu 11 camere pe care o gasisem si care are un pret excelent - 700 lei/zi.
    Si alta cu 12 camere sigur nu mai gasim la un pret asa bun.
    Ar fi 2 variante :
    1. Ne inghesuim toti in 11 camere. Avantaj : Pret foarte bun, maxim 60 de lei de om pentru doua nopti. Dezavantaj : Cam inghesuiala !.
    2. Cautam o pensiune de 12-13 camere. Avantaj : Stam "relaxati", la fel ca la Arpasu. Dezavantaj : Asa ceva sub 1.000 lei/zi sigur nu gasim.

    Ziceti si voi o parere.
     
  12. JurasikMan

    JurasikMan Skoda Expert

    Înscris:
    21 Sep 2009
    Mesaje:
    1.843
    Locație:
    Brasov
    Intai sa ne intalnim in 5 Februarie. La fata locului putem sa hotaram mai multe. Pensiunile mari au avantajul ca negociaza daca le inchiriezi cate un etaj sau chiar toata pensiunea. Pe sfarsitul lui Februarie va bate vantul in zona. Singura problema ar fi aceea ca pensiuni de 12-15 camere sunt doar prin centrul Branului. Adica nu vom gasi ceva rustic , retras, foarte intim , undeva pe vreun deal retras. Este important sa aiba si loc de parcare aferent. Legat de pret, cred ca vom gasi ceva accesibil .
    Si un Edit :
    Este important sa stabilim cat stam. Adica ....se va inchiria pentru o noapte sau pentru tot weekendul ? Este un aspect care trebuie luat in seama , deoarece este o mare diferenta la costuri si este important in negocierea costului total.
    Personal as opta pentru inchirierea unei pensiuni integral / weekend.
    As sugera ca cei inscrisi la intlanire sa anunte intr-un post cat doresc sa stea.
     
    Ultima editare: 30 Ian 2011
  13. pritulescu

    pritulescu 5th Gear Member

    Înscris:
    28 Iun 2010
    Mesaje:
    145
    Locație:
    Bucuresti
    Sa vin la intalnire sa stau o noapte si cand ne-am cunoscut mai bine si ne-am incins sa ne despartim? Este inuman.
    Eu plusez si merg mai departe cu propunerile. Jurasik a propus intr-un post sa ne stabilim mici excursii de weekend si toti care vor sa se intalneasca la locatia stabilita. Plecand de la aceasta idee m-am gandit ca ar fi frumos ca in timpul verii de exemplu timp de o saptamana sa ne intalnim sa vizitam tot ce se poate vizita in Moldova, apoi in urmatorul an in Ardeal si asa mai departe.
    Cred ca ar fi foarte frumos dar cati pot sa rupa cinci zile din concediu pentru a merge in gasca, sau cati au concediu in vara, ori cati au posibilitatea sa isi fragmenteze concediul.
     
  14. Ionut_SIG

    Ionut_SIG Silver Member

    Înscris:
    10 Noi 2008
    Mesaje:
    326
    Locație:
    Bacau
    Din ce am inteles majoritatea o sa ajungem vineri acolo, eu o sa trebuiasca sa plec duminica pana la pranz dar nu dimineata tare si cred ca pana seara o sa se cam plece cel tarziu pana duminica noaptea, mai toti avem serviciu care presupune ca luni sa fim prezenti.
    Cam asta e programul meu.
     
  15. patratzel1988

    patratzel1988 Silver Member

    Înscris:
    21 Feb 2009
    Mesaje:
    439
    Locație:
    Focsani
    Eu personal sunt liber de vineri 25 februarie ora 04 pana duminica 27 februarie ora 20.Asa ca faceti programul in functie de cei care au joburi cu program fix.Pe mine ma anuntati ca la ora x sa fim in locul y si acolo voi fi.
    Legat de cabana,nu stiu ce sa va spun acum.Ce hotaraste majoritatea si organizatorii voi fi intru totul de acord.Ori cabana asta,ori alta mai mare,mie imi este indiferent.
    IMPORTANT ESTE SA NE VEDEM !!!!
     
  16. overmont

    overmont 1st Gear Member

    Înscris:
    29 Iun 2010
    Mesaje:
    21
    Locație:
    Boston Ville
    Eu am votat printre primii o anumita locatie, iar BlackD m-a tras de urechi..., intrucat nu stiam daca puteam veni la intalnirea noastra din cauza serviciilor. Pentru ca am citit ca incepem a ne inghesui, anunt din timp ca noi vom sosi pe sambata dimineata asta fiindca nu scapam decat vineri seara de la scarbici. Deci vineri seara nu putem ajunge. Chiar daca batem atata drum, merita sa ne cunoastem numai si pentru o zi... La o adica sambata seara nu se doarme presupun, poate pe la 5 dimineata somn scurt si apoi duminica seara sa plecam.
     
  17. Black Daniel Guest

    Asta numesti tu tras de urechi :w00t: ?!? Nu ma cunosti ;) asta e asa ... dojana "parinteasca", pupat pe frunte :p.
    Vorbind serios, daca ne uitam pe rezultatele poll-ului, sunt mai mult de 10 voturi de "bagare in seama". Adica doar exersat click-ul si atat. Printre ei erai si tu pana ieri, cand ti-ai anuntat intentia de participare.
    Esti binevenit, astept avansul pana vineri !!!
     
  18. Tetel 5th Gear Member

    Înscris:
    29 Apr 2009
    Mesaje:
    124
    Locație:
    Busteni
    Eu zic asa, inchiriem pe un wk-end, asta este clar, vad ca sunt anumite persoane care vor veni numai sambata, asta inseamna ca nu are rost sa gasim ceva mai mare, cine are pereche are prioritate la statul in camera separata, cine nu, poate sa se inghesuie cate trei intr-o camera, eu personal am saltea si sac de dormit, ne descurcam noi cumva. Ne vedem sambata si vom stabili de comun acord toate aceste aspecte, Bran l-as scoate din schema ca varianta de cazare, haideti sa stam mai retras si sa ne simtim bine. Pe curand.

    PS Ma uit la lista si nu-mi vine-a crede cum se extinde, se pare ca a fost o idee buna stabilirea datei de intalnire mai din timp astfel incat toata lumea sa se poata mobiliza la data stabilita, suntem mai mulr de dublu fata de prima intalnire.
     
    Ultima editare: 31 Ian 2011
  19. Juliano

    Juliano 2nd Gear Member

    Înscris:
    22 Noi 2009
    Mesaje:
    58
  20. Weltmeister 1st Gear Member

    Înscris:
    31 Ian 2011
    Mesaje:
    4
    Locație:
    Bucuresti
    Intalnirea de iarna Skoda

    Buna seara,

    Sunt nou pe forum si as fi interesat de participarea la intalnirea voastra!In cazul in care mai este posibil am rugamintea sa imi confirmati!Deoarece doresc sa vin impreuna cu sotia sunt interesat de o camera separata cu baie proprie.
    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    Salutari!
     
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare