1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Probleme martori aprinși in bord.

Discuție în 'Skoda Yeti' creată de Onut, 5 Ian 2022.

  1. Onut 1st Gear Member

    Înscris:
    15 Apr 2019
    Mesaje:
    7
    Acum 5 luni am cumpărat un Yeti. Cu diverse probleme. A rămas una mai gravă care nu-i dau de cap și electricienii sunt foarte ocupați. Este vorba de toți martorii aprinși in bord simultan dar când vor.Am ajuns la medic ,a spus sa las mașină acolo după 5zile, am luat mașina toate bune și frumoase după alte 2 a reapărut problemă. Abs, urmat de esp, bujiile, volan (de culoare roșu),minuni și workshop. Masina funcționează un timp normal, dar după câteva momente îmi taie puterea la motor. Dacă apăsăm pedala de frână tare dispărea esp și volanul se făcea galben. Doctorul a Ia că e modulul control care are conexiune cu modulul abs intermitentă. . A șters erorile și o lună nu am mai avut problemele. A reapărut problema și am luat modul din Spania ,că acolo am găsit. Am schimbat modulul și aceeași problemă Ideea este că electricianul nu vrea sa mai răspundă la telefon. Aveți idee ce a-și putea sa mai fac , ținând cont că alt electrician a zis sa pun problemă și pe forumuri
     
  2. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.310
    Locație:
    Bucharest
    Ai dat peste caruta cu prosti! Trebuie postate erorile asa cum apar la diagnoza altfel nu stiu daca.ti poate da cineva o idee.
     
    seredanhorea apreciază asta.
  3. Onut 1st Gear Member

    Înscris:
    15 Apr 2019
    Mesaje:
    7
    Salut . Deci am ajuns pe 4 ori pe la două ateliere de electricieni timp de două luni , am cheltuit 500 lei plus un modul comfort cumpărat din Spania 120 de euro la îndemnul unui electrician , că până la urmă să descopăr de pe internet că de fapt am bateria prea slabă pentru consumatorii mașinii. Fostul proprietar a mers cu bateria nouă cu alternatorul defect, practic a terminat bateria! Din alte discuții de pe internet am aflat că dacă apare bujii, esp, e posibil sa fie defect releul de la alternator sau in cazul meu bateria slabă! Ideea este că am avut o baterie la fel de slabă și pe Octavia 2 și nu am întâmpinat așa probleme. Am schimbat bateria și acum merge ,dar bineînțeles am ajuns și la al treilea atelier auto!! Sper sa nu mai am probleme! Oricum o sa scriu dacă mai apar probleme ai eventual rezolvarea! Numai bine!
     
  4. Onut 1st Gear Member

    Înscris:
    15 Apr 2019
    Mesaje:
    7
    Mă scuzi dar nu sunt in țară și de asta mă frământă probla asta!
     
  5. Onut 1st Gear Member

    Înscris:
    15 Apr 2019
    Mesaje:
    7
    Bună ziua. Băi oameni buni , ATTACH=full]12492[/ATTACH] 1643797697810..jpg 1643797734992..jpg 1643797759589..jpg
    m.am cam saturat de mașină asta ! Problemă a reapărut, iar luminițe, martori sunete, etc.

    Mă scuzați de ordonare! Dacă poate cineva ,sau are vreo idee de unde a-și începe, că mă cam lasă nervii! Mulțumesc anticipat!
     
    Ultima editare de un moderator: 2 Feb 2022
  6. al bundy

    al bundy Skoda Expert

    Înscris:
    28 Aug 2010
    Mesaje:
    1.630
    Locație:
    Bucuresti
    FA un AUTOSCAN cu VCDS si posteaza-l aici.
     
    Little Big apreciază asta.
  7. pulgatory

    pulgatory 5th Gear Member

    Înscris:
    15 Mai 2019
    Mesaje:
    149
    Locație:
    BUCURESTI
    incearca sa intri in legatura cu al bundy sau cu lucian zis (sonerie ) unu din ei te va rezolva cu siguranta , su cauta un centru de dezmembrari skoda si incearca sa faci o proba cu alte ceasuri de bord , este posibil sa fi intrat apa la ceasurile de bord , iti urez succes .ps pe lucian il gasesti prin recomandarea unor service cu care are contract de colaborare
     
  8. Onut 1st Gear Member

    Înscris:
    15 Apr 2019
    Mesaje:
    7
    Bună seara. Probabil par penibil,dar am ajuns până la urmă la un garaj,( service) serios ,problemă a fost un cablu, de la mufa din stânga ,de la modulul de comfort, idea este că ,acel fir se conecta ,ba nu se conecta. A tras de el (ele) și sa rezolvat promlema , că și el sa mirat!! 3 ore 800 de lei , plus că am aflat că .ortul care mi-a vandut-o a uitat trapa panoramica deschisă și a plouat înăuntru. Sper sa nu mai am probleme cu Yeti , că am început să par la service ca o fată mare la un gangbang ,și sunt la a treia tură!!!

    Oricum mulțumesc mult pentru răspuns și garantat o să mai scriu și o să cer sfaturi pe viitor! Mulțumesc încă o dată.
     
    Ultima editare de un moderator: 24 Mar 2022

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare