1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

navigatie octavia IV

Discuție în 'Skoda Octavia IV' creată de robertviorel87, 11 Ian 2021.

  1. robertviorel87 1st Gear Member

    Înscris:
    15 Aug 2020
    Mesaje:
    7
    va salut dragi membri, am achizitionat octavia IV varianta ambition; am parte de navigatie doar cand conectez telefonul prin cablu la portul usb-c; marea dilema cum pot avea navigatie full pe masina ?
     
  2. j.tibi

    j.tibi Silver Member

    Înscris:
    24 Sep 2019
    Mesaje:
    425
    Locație:
    Miercurea Ciuc
    Salut!
    Cred că tu pe Ambition ai radio Swing, care nu știe navigație full. Mai bine interesează-te la reprezentanță.
     
  3. Cristian Gabriel Carp

    Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2021
    Mesaje:
    17
    Salutare intru și eu in curând in posesia unei Skoda Octavia IV Ambition care e comandata cu un Pack Ambition Plus Led, are un dispozitiv media de 7 inci fără navigație.Întrebând concesionarul dacă cel puțin dispozitivul media are însemnul de navigație mi-a răspuns ca DA.Spre exemplu dacă as pune un card care îl am pe un Seat Arona din 2019 știind ca la fel are tehnologie WV e posibil sa ii pot păcăli și sa circul cu Navigația asta? Singurul lucru cert e ca nu are detecției de radar asta e sigur. Sper ca am fost înțeles ce am vrut sa spun asta ținând cont de faptul ca sunt in Spania de destul timp ca sa pot impune coerenta in limba maternă. E un adevăr crud va asigur și nu sunt mândru sa o spun. Ma mai ajuta și dicționarul din taste...... Mulțumesc frumos pentru înțelegere și sigur ne vom mai întâlni prin zona asta.
     
  4. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.305
    Locație:
    Bucharest
    Scuze de offtopic,dar de cand esti acolo?
     
  5. Cristian Gabriel Carp

    Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2021
    Mesaje:
    17
    Nu am numărat ani dar de mai bine de 20. Contează asta? Din 96.
     
  6. Little Big

    Little Big Esti prost? Citeaza ultimul mesaj postat!

    Înscris:
    10 Noi 2009
    Mesaje:
    2.305
    Locație:
    Bucharest
    Eram doar curios.Sunt altii ce s plecati de 5 ani si.si uita limba.Tu insa stai f bine si te felicit ca incerci sa vorbesti cât mai corect!
     
  7. Cristian Gabriel Carp

    Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2021
    Mesaje:
    17
    Nu uit de unde am plecat,și sunt mândru ca sunt român,pe când cei de care zici tu ,am întâlnit și eu specimene din astea,vor sa se evidențieze ca sunt din diaspora dar ..... en fin son gillipollas, in fine sunt idioți dacă e sa îți traduc cuvântul gillipolas.
     
    j.tibi și Little Big apreciază asta.
  8. Zaboss 2nd Gear Member

    Înscris:
    29 Oct 2019
    Mesaje:
    54
    Navigația este separat și nu înseamnă doar display, mai trebuie și o „antenă” pentru sateliți care se montează la oglinda retrovizoare și partea de hardware.
     
    Little Big apreciază asta.
  9. Cristian Gabriel Carp

    Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2021
    Mesaje:
    17
    Mai mult de 90% inclin sa cred ca le are premontate pentru ca in timp din câte am mai citit se poate comanda partea de GPS online și ți-l activează automat,doar ca din origine după cum am vorbit cu concesionarul se plătește anual opțiunea de gps( hărțile) Oricum antena de GPS se poate găsi și la liber pe AliExpress dacă ar fi vorba numai de asta.Apoi hardware-le îl are inclus atâta timp cât ai opțiunea de Navigare in sistem( display) Mulțumesc pentru răspuns mi-a fost de folos ,oricum pentru mai multă siguranța o sa deschid tema in momentul când îmi fac dau mașina peste cel mult doua săptămâni. Nu îmi mai aduc aminte cum se spune când îți dau mașina de la concesionar, (jaleeee ) in spaniola le spun Entrega del vehiculo.Oricum ca idee tot ce îmi vor pune la cunoștința va voi comunica aici poate ca vreodată cuiva ii va fi de folos. Mulțumesc pentru tot și ne revedem in curând.
     
  10. j.tibi

    j.tibi Silver Member

    Înscris:
    24 Sep 2019
    Mesaje:
    425
    Locație:
    Miercurea Ciuc
    Vorbesți mai corect și mai frumos românește decât mulți alții. :applaus:
    (Entrega del vehiculo = Livrarea vehiculului)
     
    Cristian Gabriel Carp apreciază asta.
  11. CristiV

    CristiV Bronze Member

    Înscris:
    29 Noi 2011
    Mesaje:
    270
    Locație:
    Bucuresti
    In Romania sunt disponibile doua tipuri de infotainment: Swing (display 8.25") si Columbus (10") . Ambele se pot conecta la smartphone utilizand Android Auto sau Apple Car Play si poti avea navigatie Waze si Google Maps. Columbus are si navigatie proprie cu harti incluse.

    https://digital-manual.skoda-auto.com/w/es_ES/welcome
     
  12. Cristian Gabriel Carp

    Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2021
    Mesaje:
    17
    Bănuiesc ca și aici sunt la fel doua tipuri ca n-o fi Spania cu trei outze.Îmi mai lipsește puțin și o sa ajung sa o am și sa ma informeze concesionarul ce și cum este ...... O sa intru și pe link-ul asta sa văd ce e.Am încercat sa intru cu id-ul și password-ul de pe aplicație dar nu merge,atunci cred ca trebuie sa ma loghez din nou.Este link și in romană sau in spaniola? Văd ca link-îl asta are și un terminal es de la España.Banuiesc ca display-ul o sa fie ca asta,sau cel puțin așa ar trebui sa fie.Sigur nu e de 10”.

    Mulțumesc frumos.
     
  13. CristiV

    CristiV Bronze Member

    Înscris:
    29 Noi 2011
    Mesaje:
    270
    Locație:
    Bucuresti
    Poza pe care ai atasat-o arata infotainment Swing (8.25"). Nu are navigatie proprie, harti proprii, etc.
     
  14. Cristian Gabriel Carp

    Cristian Gabriel Carp 1st Gear Member

    Înscris:
    17 Ian 2021
    Mesaje:
    17
    Salutari la toți,după cum am promis revin sa va spun experiența trăită.Pai nu a fost una întocmai plăcută,sincer vorbind. Lipsa de informație privind concesionarul,lipsa de experiența ,la ora de livrare când au început sa îmi explice functionamentul ..... pierduți in spațiu,încercau sa îmi explice cum se pune lumina ambientala dar modelul meu Ambition nu are pentru ca și infotainmentul e un Swing nu Columbus.pana la entrega i-am întrebat dacă vreau sa mai adaug ,mi-au spus ca se poate.După entrega la fiecare întrebare îmi spuneau dirijează-te la atelier ,acolo întrebam și mi-au spus ,, pai știi,mașina vine cu toate chestiile înghesuite și ca ... e mult de lucru sa faci schimbări....” Altul îmi spune ca mașina cum iese din fabrica nu se mai pot aduce îmbunătățiri. Ori dacă e de ceva îți dau niște prețuri de te pun pe fuga.Spre exemplu nu mi-au spus ca opțiunea perdelute retractabile la ușile din spate sunt doar la cerința și când am întrebat cât ma costa mi-au zis .....,, uiiiiii es muy caro” uiiii e foarte scump.întreb ,,cât? “ și îmi spun 490 fiecare pentru ca ai de schimbat și interiorul de plastic de la portiera plus 70€ pe ora de munca. Deci pe mine ma costa mai bine de 1000€ doua perdele .... Sincer îmi place ca e Skoda dar ca dotări ..... lasă de dorit. Sumt extraordinari de scumpi,odată la un Seat arona cumpărat in 2019 după 10000 kms am obiceiul sa schimb rotile între ele și ducând-o la atelier mi-au luat 70€ pentru ca vezi Doamne au echilibrat rotile. Ce coño de echilibrat ca mașina avea 10000 de kms era noua. Și la prima revizie la 30.000 kms numai pentru schimbul de ulei și filtru nimic mai mult,210€.Buahhhhh .Salutari și ne vedem la proxima.
     
    efa982 apreciază asta.
  15. CristiV

    CristiV Bronze Member

    Înscris:
    29 Noi 2011
    Mesaje:
    270
    Locație:
    Bucuresti
    Concesionarul o fi cum o fi dar nici tu ne te-ai pregatit prea bine. Pe site-ul Skoda sunt descrise dotarile standard, optiunile, descrierea sistemelor infotainment etc.
     
  16. Archangel 1st Gear Member

    Înscris:
    11 Apr 2011
    Mesaje:
    1
    Puțin ajutor. Nu reușesc sa șterg telefoanele mobile din meniu, de nicăieri. Are idee cineva? Am până acum vreo 4 smartphonuri conectate și vreau sa scap de ele. Mulțumesc.
     
  17. j.tibi

    j.tibi Silver Member

    Înscris:
    24 Sep 2019
    Mesaje:
    425
    Locație:
    Miercurea Ciuc
    Ce fel de infotainment ai?
    Pentru Bolero și Amudsen:
    Meniu > Setari > Administrare dispozitive mobile, iar acolo poți șterge din dispozitivele conectate anterior.
     

Distribuie pagina asta

  1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.
    Înlătură notificare