1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Zgomot (vajait) la rotirea volanului

Discuție în 'Skoda Octavia III' creată de Fastman68, 10 Aug 2017.

 1. Nick Negrea 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iun 2018
  Mesaje:
  6
  Dupa descriere pare aceeasi problema, dar poti merge si la o constatare la service inainte sa schimbi.
  Poti cere oferte de la reprezentante Skoda si vezi ce preturi iti trimit. Eu de ex am fost la Avia pt ca acolo ma duc de obicei.
   
 2. Cosstinn 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Sep 2018
  Mesaje:
  6
  Ok. Multumesc. Avia Pantelimon ? Un pret cat v a costat ?
   
 3. Nick Negrea 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Iun 2018
  Mesaje:
  6
  Devizul a fost de aprox 700ron (piesa + manopera, cu tot cu reduceri acordate pentru ca sunt membru).
  Eu am fost la Avia Militari pentru ca este mai aproape de mine. In Pantelimon posibil sa nu aiba aceleasi discount-uri. Cel mai bine se cere oferta si se compara. Pana si oferta primita e valabila doar o perioada de timp, deci preturile pot varia.
   
 4. Cosstinn 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Sep 2018
  Mesaje:
  6
  Ms. Am vb la Avia Pantelimon. Pret tampon 432 și cu tot cu manoperă 683 ron
   
 5. Mili 21 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Mai 2018
  Mesaje:
  3
  Salutare! Din păcate am aceași problemă cu zgomotul la virajele pe partea stângă! Mă bucur că s-a găsit rezolvarea, pentru că nu știam ce să mai cred, pe unde am fost și pe cine am întrebat, toți ridicau din umeri! Astăzi am programat mașina la Avia Militari și marți 18.09 merg să schimbe piesa! Sper ca odată cu asta să scap de zgomot! Preț 490 after market cu tot cu manoperă sau 640 pe original cu tot cu manoperă!
   
 6. Cosstinn 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Sep 2018
  Mesaje:
  6
  Salut. Eu am programare la un service multimarca. Pe 19.09 vine tamponul pret 200 pe febi si 150 manopera. După ce îl schimbați reveniți cu rezolvarea. Ms
   
 7. Cosstinn 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Sep 2018
  Mesaje:
  6
  Gata am schimbat tamponul si a dispărut zgomotul in viraj stanga si chiar un joc de l avea cand luai piciorul de accelerație și acelerai din nou. Am mai observat un șuierat in treapta 4 între 80-100km/h care nu numai la masina mea ci si la alte octavia 3 exista. Dacă o scoti din viteza nu mai face. Stie cineva de la ce este ? Sau e zgomot specific . Multumesc
   
 8. Mili 21 1st Gear Member

  Înscris:
  10 Mai 2018
  Mesaje:
  3
  Astăzi eram programat la service să schimb tamponul, dar nu s-a întâmplat asta! Motivul? După ce au vrut sa fie siguri că asta este cauza zgomotului produs și au plecat cu mașina în cursă mecanicul și șeful de atelier, îmi spun că în patru zile vine piesa! Și aici surpriză, nu înlocuiesc piesa decât pe original, cu toate că vineri 14.09 un alt băiat de la recepție îmi spune că am două variante, af sau oem! Acum îmi spun că nu înlocuiesc cu af deoarece se poate să fie din lotul cu probleme, pe care skoda a încercat să le remedieze cu un lot nou de piese.
   
 9. Cosstinn 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Sep 2018
  Mesaje:
  6
  Dacă vrei iti recomand unde l am schimbat eu 350 ron cu tot cu manopera
   
  Ultima editare de un moderator: 18 Sep 2018 la 18:37

Distribuie pagina asta