1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

zgomot fata in mers

Discuție în 'Modele clasice' creată de scoman, 23 Dec 2015.

 1. scoman 1st Gear Member

  Înscris:
  23 Dec 2015
  Mesaje:
  6
  Skoda felicia 1.9 d . Se aude dar nu constanta ca un huruit (axact acelasi zgomot care il produc autobuzele autocarele cand franeaza usor). Zgomotul de cele mai multe ori se aude la viteze mai mari de peste 80 km/h cand iau putin de volan stanga sau dreapta ....niciodata cand virez mai mult sau pe loc . Zgomotul persista si daca canc ambreiajul sau o las pe liber . Rotile nu se incing . Curand am schimbat capetele de planetara si un rulment fata , placute frana. Zgomotul se transmite in volan. Multumesc
   
 2. scoman 1st Gear Member

  Înscris:
  23 Dec 2015
  Mesaje:
  6
 3. mbgd

  mbgd Gold Member

  Înscris:
  18 Mar 2011
  Mesaje:
  584
  Locație:
  bucuresti
  cu ambreiajul cum stai?
   

Distribuie pagina asta