1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
  2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
    Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
    De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
    Va multumim!

Volanta originala vs aftermarket

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de Skodda, 13 Mar 2019.

  1. Skodda 1st Gear Member

    Înscris:
    13 Mar 2019
    Mesaje:
    1
    Salut! Am și eu o Skoda Octavia break 2011 1.6 TDI și a venit timpul sa-i schimb volanta. Merita investiția in una pe original sau pot opta și pt un aftermarket de calitate mai buna?
     
    Ultima editare de un moderator: 13 Mar 2019
  2. JurasikMan

    JurasikMan Skoda Expert

    Înscris:
    21 Sep 2009
    Mesaje:
    1.686
    Locație:
    Brasov
    De obicei Sachs sunt originale pe Skoda . Luk este marca de buget a lui Sachs . Calitatea este comparabila , insa pretul este doar putin mai scazut. Eu as pune Sachs pentru ca diferenta de pret totala , kit plus manopera , nu este asa de mare si este o operatiune care nu se face zilnic .
     

Distribuie pagina asta