1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Temperatura apa

Discuție în 'Skoda Roomster' creată de n_adrian, 24 Iul 2018.

 1. n_adrian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Iul 2018
  Mesaje:
  5
  Salut,sunt si eu un proaspat posesor de roomster an 2007 si am o intrebare ptr voi: Pot vedea cumva temperatura apei la motor?Sau pot conecta pe undeva un ceas indicator de temperatura extern?
  Multumesc
   
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.727
  Locație:
  Brasov
  Te referi la alt indicator decat cel de bord ? Orice tester de marca iti poate citi temperatura in functie de ce da sonda. Daca sonda este defecta vei avea si pe tester o valoare aiurea . Daca ai dubii cu privire la functionalitatea sondei schimb-o . Este ieftina .
   
 3. n_adrian 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Iul 2018
  Mesaje:
  5
  Eu nu am nici un indicator in bord ptr temp apei.Doar nivelul de benzina.Si mi se pare aiurea sa nu vad ce temperatura are apa cand sunt plecat la drum lung.N-as vrea sa ajung sa mi se aprinda martorii in bord cand fierbe motorul :) Pana acum nu am avut probleme dar mi-as dori sa pot monitoriza temperatura
   

Distribuie pagina asta