1. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Stop frana luneta nu functioneaza

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de Demmon, 12 Iun 2013.

 1. Demmon 1st Gear Member

  Înscris:
  29 Mai 2013
  Mesaje:
  13
  Salut,

  Am observat ca mi se tot aprind/sting ledurile de la luneta cand misc cablurile (mufa mi s-a parut ok, dar vreau sa schimb tot cablul, cu tot cu mufa care intra in suportul de leduri).

  Stie cineva pe unde trec cablurile de la stopul de frana de pe luneta? Am incercat sa trag nitel de ele sa vad daca se misca sau se trag dar imi par fixate, si doar putin sunt iesite in afara.
   
 2. Rado46

  Rado46 Silver Member

  Înscris:
  20 Dec 2009
  Mesaje:
  432
  Locație:
  Timisoara
  ce masina ai?combi,hach sau berlina...
   
 3. lucian.1950

  lucian.1950 Gold Member

  Înscris:
  18 Noi 2009
  Mesaje:
  739
  Locație:
  Bucuresti
  Rado46, cum nu stii ce masina are ?! foarte rau...

  Demmon, acum lasind gluma la o parte, tu vrei sa schimbi fire fara sa dai capitonajul jos ?! - ca daca il dadeai vedeai traseul firelor. Dar cred ca ai probleme cu firele in furtunul flexibil de cauciuc, verifica mai intii zona aia, si pe urma restul.
   
 4. florin_bc

  florin_bc 1st Gear Member

  Înscris:
  16 Noi 2010
  Mesaje:
  10
  Locație:
  comanesti bc
  Lampa frana haion

  Salut!
  Am o problema la stopul de frana aflat pe haion.Sticla sau mai bine zis plasticul lampii mi s-a desprins si nu stiu cum se poate prinde la loc.Am auzit ca se foloseste un fel de banda dublu adeziva sau ceva de genul. Poate a mai patit cineva asta si ma poate ajuta cu o informatie utila.
   
 5. Minitehnicus 2nd Gear Member

  Înscris:
  27 Aug 2014
  Mesaje:
  40
  Locație:
  Brasov
  ce ar fi mai intai sa incerci sa te prinzi in ce sectiune esti - vad ca ai o Fabia ori aici este zona dedicata Octaviei (cei care ar putea sa iti raspunda au Octavia inclusiv eu) - nu avem la fel asa ca nu as putea sa iti raspund nimic chiar daca vreau sa te ajut
  o zi buna !
   
  Ultima editare de un moderator: 31 Mar 2018
 6. etm99 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Aug 2012
  Mesaje:
  5
  Locație:
  Bucharest
  Aceeasi problema am avut-o si eu la Octavia Tour combi. Trebuie sa verifici contactul firelor cu placa ce alimenteaza ledurile, in timp se dezlipesc. Am rezolvat cu putin cositor. Trebuie desfacut capitonajul hayon-ului,este prins in cleme. Lampa cu leduri se etanseaza de caroserie cu un fel de mastic, atentie la montare altfel o sa intre apa.
   
  Ultima editare: 28 Ian 2015
 7. safedriver

  safedriver 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2018
  Mesaje:
  6
  buna! am si eu o problema legata de stopul de pe haion la octavia 1 elegance 2002. e vorba de becuri w2,3w nu leduri si nu functioneaza deloc. am dat jos soclul cu becuri si l-am conectat direct pe baterie si se aprind toate 13; montata sus nu functioneaza. am masurat curentul din mufa de alimetare la lampa cu un multimetru si are 10,1 tensiune. precizez ca stopurile pe frana functioneaza amandoua doar lampa nu vrea. e tensiunea prea slaba in mufa? are ceva rezistenta pe circuit sau ceva contacte imperfecte? la prima vedere atat mufa cat si lampa par noi cand le defac...
   

Distribuie pagina asta