1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Sonda Lambda

Discuție în 'Skoda Octavia' creată de aldica, 12 Iun 2018.

 1. aldica 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Iun 2018
  Mesaje:
  1
  Buna seara, am fost astazi la service dupa ce s-a aprins un martor al motorului care dupa ce au pus calculatorul au zis ca trebuie schimbata sonda lambDa 1 inainte de catalizator. Intrebarea mea ce sonda este mai buna sa nu am surpriza sa nu fie buna.
   
  Ultima editare de un moderator: 13 Iun 2018
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.589
  Locație:
  Brasov
  Oricare . Ia-o pe cea mai ieftina . Trebuie doar sa fie functionala. Dar inainte sa cumperi , pune-l pe mecanic sa verifice si partea de cablaj sau mufa pentru ca acolo este temperatura mare si de obicei se ard muflele/cablurile si pare ca sonda este nefunctionala .
   

Distribuie pagina asta