1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Skoda Octavia II 2.0 FSI

Discuție în 'Discutii generale Skoda' creată de Marius Modi, 10 Oct 2018.

 1. Marius Modi 1st Gear Member

  Înscris:
  8 Mai 2018
  Mesaje:
  6
  Salutare tuturor! De vreo doua luni sunt posesorul mașinii din titlu. Am trecut de la Octavia I 1.9 TDI la acest model și cea mai mare diferența notabila a fost evident consumul. Ca, câștig se poate nota interiorul elegant, dotările de confort și ținuta de drum, de departe octavia II , fiind o alta mașina din toate punctele de vedere. Probleme avute cu ea au fost termostatul și maneta Cruise control rezolvate, deși nu ma așteptam ca termostatul sa fie poziționat atât de aiurea și greu de schimbat. Dar s-a rezolvat problema și e totul ok acum. Consumul mediu făcut la pompa (nu după computerul de bord) a variat între 8 și 9,5 %, zic eu rezonabil. Mașina trage bine, e foarte nervoasa mai ales peste 3500 rot/min. Dacă mai sunt posesori de 2.0 FSI as fi curios cum se comporta la voi acest model și ce mulțumiri/nemulțumiri aveți.
   

Distribuie pagina asta