1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Skoda Octavia 2 4x4 vibratii suspecte

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de Andy Skoda, 5 Mar 2015.

 1. Corsaru 1st Gear Member

  Înscris:
  21 Noi 2018
  Mesaje:
  1
  Am citit topicul asta de 10 ori, aveam aceeași problema și mai toti mecanicii ma sfatuiau...ia-ti un cardan din dezmembrări, Ba e de la grup etc...Am luat decizia sa schimb flansa de cardan din spate, e febi( pe piesa scrie made in Germany) și nu mai am nici o problema.
  Va mulțumesc !!!
  PS. Mașina este 2.0TDI cu motor BMM, poate-i mai ajuta și pe alții.
   
 2. doru_nicola233 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Ian 2017
  Mesaje:
  3
  Multumesc mult, sambata ajung la service, schimb flansa spate si va scriu aici despre rezultate. Multumesc, va salut
   
 3. Andy Skoda 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Mar 2015
  Mesaje:
  16
  Locație:
  Ploiesti
  Salut, eu dupa schimbarea flanselor nu am mai avut probleme, masina inca functioneaza f bine. E o oarecare idee sa testezi cu un alt cardan dar pe care sa-l poti inapoia. Parerea mea, decat un cardan SH, mai bine flansa din spate de noua, cine stie cata uzura are si cardanul achizitionat, poate functiona o perioada si apoi daca flansele sunt uzate o sa revina vibratiile, dar ma rog fiecare cum considera.
   
 4. doru_nicola233 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Ian 2017
  Mesaje:
  3
  Va salut pe toti,
  Am ajuns la service cu flansa spate, s-a rezolvat vibratia minune in proportie de 98%. A mai ramas o vibratie scurta si un zgomot specific cardanului, se simte in sarcina mai ales, in treapta a 6a. Fac un efort si schimb si flansa de pe fata, intermediarul l-am inlocuit primul. Sper sa rezolv, revin cu info.
  Un an nou asa cum vi-l doriti, multa sanatate!
   

Distribuie pagina asta