1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Skoda felicia 1.9D

Discuție în 'Modele clasice' creată de cristix30, 5 Apr 2013.

 1. cristix30 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Apr 2013
  Mesaje:
  2
  Buna ziua,am skoda felicia 1.9D din anul 2000 fiind unicul propietar si am fost foarte multumit de ea...am o problema un ultimul timp cu ea...porneste ok tot timpul...dupa ce se incalzeste si apa ajunge pe la 70 incepe sa ma "zgaltaie" daca merg cu o viteza constanta mai ales in trepte superioare 4-5...ca si cum ar aparea mici intreruperi la motor...(masina se scutura)...daca accelerez dispare...cand las constant iar incep trepidatiile.Am schimbat filtrul de motorina...bujiile le-am scos afara si am verificat daca se inrosesc...am verificat si furtunurile de vacum...toate sunt ok.Fenomenul a aparut brusc in aceasta iarna.Nu mai stiu ce sa fac...ma gandesc la pompa de injectie...injectoare.masina are 210000km.Poate cineva a mai avut aceasta problema si ma poate ajuta cu un sfat.(pompa injectie Lucas SDI ,motor 1.9D)
   
 2. cristix30 1st Gear Member

  Înscris:
  5 Apr 2013
  Mesaje:
  2
  Am rezolvat problema...am schimbat capsula vacumatica care deschide o supapa intre galeria de admisie cu cea de evacuare...(similar cu EGR)
   
  Ultima editare de un moderator: 7 Apr 2013

Distribuie pagina asta