1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

skoda felicia 1.3

Discuție în 'Modele clasice' creată de timpuriu, 13 Mar 2017.

 1. timpuriu 1st Gear Member

  Înscris:
  12 Mar 2017
  Mesaje:
  1
  skoda mea ,felicia 1.3 din "96 , porneste destul de bine ,dar in mers intrerupe de cele mai multe ori cu rateuri destul de mari , la relantiu de cele mai multe ori se opreste si atunci pornirea se face destul de greu , de cateva ori am incercat sa pornesc pana s-a descarcat bateria ,asta dupa asemenea opriri , se intampla asemenea " fenomene " atat pe gpl cat si pe benzina parca mai aplificate pe gpl ,
  Ap schimbat , bobina , fise , bujii, capac delcou , amincercat sa scot mufa de sonda landa , nici o schimbare , masina este pe injectie
  a trecut cineva prin asemenea probleme ? la mecanic cand merg se uita ca, curca in lemne
  cu multumiri
   
 2. edisitaru

  edisitaru 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Noi 2015
  Mesaje:
  5
  Locație:
  Giurgiu, Romania
  Este sarita un dinte de la punct
   

Distribuie pagina asta