1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

senzor vibrochen

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de gabybosss, 13 Mai 2019.

 1. gabybosss 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Mai 2019
  Mesaje:
  2
  sall stie cineva dc imi aprinde check engine si la scanare imi da senzor vibrochen,masina merge normal,am schimbat senzorul de sus de la axa cu came si tot sr aprinde eroarea,unii mi-au zis ca e de la senzorul de jos sau de la distributie deoarece nu am schimbat-o ,este pe lant si am 275000 km??
   

  Fișiere atașate:

 2. Pintiliosul

  Pintiliosul Silver Member

  Înscris:
  30 Aug 2017
  Mesaje:
  496
  Locație:
  Maramures/Baia Mare
  gabyboss
  Arborele (axul) cu came este in partea de sus a motorului, iar vibrochenul (sau arborele cotit) este in partea de jos a motorului.
   
 3. gabybosss 1st Gear Member

  Înscris:
  13 Mai 2019
  Mesaje:
  2
  stiu dar la prima scanare mi-a dat eroare senzorul de la axa cu came,l-am schimbat si tot mi-a aparut eroare dupa ce an sters-o dar a doua oara la senzorul de la vibrochen ,niste mecanici mi-au spus ca ar fii distributia deoarece sa intins lantul si nu mai citeste senzorul,acum nu știu ce sa schimb,senzorul sau distributia
   

Distribuie pagina asta