1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Senzor ploaie

Discuție în 'Skoda Fabia III' creată de AALM, 26 Sep 2017.

 1. AALM 1st Gear Member

  Înscris:
  26 Sep 2017
  Mesaje:
  1
  Buna, de curand am achizitiona o skoda fabia III care are in dotare un senzor de ploaie. Astazi m a prins ploaia in bucuresti si nu am vazut nicio schimbare din partea stergatoarelor, ele ramanand la aceeasi viteza chiar daca afara ploua tare, decat daca modificam eu temporizarea. Masina nu are parbrizul schimbat deci asta iese din calcul. Aveti idee ce poate fi, sau poate e doar un skepsis in folosirea lor de care eu nu ma prind? Multumesc anticipat!
  P.S. Am turnat si apa pe senzor si nu are nicio reactie.
  [​IMG]
   
 2. florinlamba 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Oct 2015
  Mesaje:
  1
  daca stergatorul e in pozitia de auto , prima pozitie dupa oprit ar trebui sa porneasca stergatoarele singure cand ploua. de obicei creste viteza lor odata cu viteza masinii sau cand e diferenta mare la intesistatea ploii.
   

Distribuie pagina asta