1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Se sugruma furtunul de la intercooler

Discuție în 'Skoda Octavia II' creată de drg94, 30 Iul 2016.

 1. drg94 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Ian 2015
  Mesaje:
  20
  Salut,am revenit cu alta problema,detin o skoda octavia 2 (1.9 BJB) si cand accelerez se sugruma acel furtun gros de la intercooler,mentionez ca am schimbat turbina cu una reconditionata,am schimbat debitmetru,senzor map..
  Masina pierde din putere si nu trage cum trebuie,scoate fum negru cand accelerez si are si un zgomot mai mare si parca infundat...
  Ca o paranteza..am fortat odata treapta 1 aproape de limitare ,am lasat in urma foarte mult fum negru dar dupa aceea parca a luat-o pe kerosen,mai exact tragea ca din fabrica,masina este luata de noua si are 215.000 ...aveti idee ce ar putea cauza problemele astea?
   
 2. BoscaMarius

  BoscaMarius 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Mai 2019
  Mesaje:
  1
  @drg94 Exact aceeasi problema o intampin si eu acum,
  Intr-un final,la tine , care a fost problema care cauza asta ?
   
 3. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.760
  Locație:
  Brasov
  Cauta pe ross-tech " deviatie negativa " senzor presiune . Vei gasi si cauzele .
   

Distribuie pagina asta