1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
 2. Inainte de a deschide un subiect nou va rugam sa folositi functia de cautare. Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea dumneavoastra sa fi fost publicata deja de catre alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
  Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare. In caz contrar, mesajele vor fi mutate sau sterse.
  De asemenea, va rugam sa consultati regulamentul ori de cate ori considerati ca este necesar.
  Va multumim!

Se potrivesc covorasele?

Discuție în 'Interior' creată de ciulhard, 22 Noi 2015.

 1. ciulhard 1st Gear Member

  Înscris:
  4 Mai 2015
  Mesaje:
  3
  Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee sau ati probat daca potrivesc covorasele de pe octavia 2014 pe octavia 2 2005.As lua de pe net dar nu stiu daca potrivesc. Cel de la sofer este gaurit unde sta calcaiul. Ce sa aleg covoras (mocheta) sau presuri de cauciuc? Incerc sa reduc cat se poate de mult umezeala ppe timp de iarna .... eventual pareri pro sau contra.Multumesc.
   
  Ultima editare de un moderator: 22 Noi 2015
 2. JurasikMan

  JurasikMan Skoda Expert

  Înscris:
  21 Sep 2009
  Mesaje:
  1.748
  Locație:
  Brasov
  Neaparat cauciuc si neaparat dedicate. Se gasesc pe peste tot la preturi de pana in 120 ron setul de 4. Sunt unele cu marginea mai ridicata , la peste un cm si alea sunt mai utile iarna cand fara sa vrei mai aduci zapada in masina iar aceasta se topeste imediat din cauza caldurii . Odata cu acestea cumpara si niste paravanturi dedicate pentru fata , ca spatele nu te intereseaza. Sutn extrem de utile iarna pentru ca ajuta mult la dezaburirea rapida daca le lasi usor intredeschise si datorita lor nu se face asa curent .
  Covorasele sunt date ca fiind bune pentru O2 pana in 2013. Nu am vazut O3 in interior , dar se poate sa fie diferite .
   

Distribuie pagina asta